Basel 2014 ur nyheder...

Lækker terasse på en eftermiddag !

Det behøver ikke tage længere tid at pimpe terassen. Og det er nu sommeren er kommet for fulde gardiner, solen brager og vi kan kun komme for langsomt ud på terasserne i det ganske land…Jeg havde brug for lidt nye møbler og brugte en solrig eftermiddag, på at gøre det top lækkert i bedste New England style, som jeg syntes passer perfekt til vores sommerhus.

Kig med og gæt hvor jeg har fundet produkterne, og så kan du vinde nogle af dem….se hvad du skal gøre nederst i indlægget. Og så læs godt efter, for der er kun én der endnu har svaret rigtigt ! ( 27/5-14)

Sådan så det ud…en skøn solkrog mellem “hoved” huset og en tilbygning.

 

Terasse make-over, før billed.

Terassen som den står efter vinteren.

Efter nogle lange overvejelser valgte jeg, at gå efter det lidt klassiske look, hvide møbler i træ til vores sortmalede hus…det virker bare altid super godt.

For at pille lidt af det romantiske af, og i stedet få lidt “American” Beach house style indover, valgte jeg at style med maritime farver.

Terrasse, havemøbler fra JYSK, peekaboo design

Terasse make-over. så nemt kan du få en drøm af en terasse i bedste New England stil.

Og når terassen skal have et frisk pust er det jo super vigtigt med BLOMSTER, og helst masser af blomster…Disse er (den lyserøde, mener jeg er en Dronning Ingrid ) pelagonia, og Hortensiaen er en have hortensia i den smukkeste lyse farve med et stænk af lyserød på spidserne…Men vil du vide meget mere om de danske potteplanter, så check denne side ud Floradania.

I denne tid handler det virkelig om at få fyldt krukker og potter, for nu kan de sagtens klare resten af sommeren, så for at få mest mulig glæde af dem, så er det bare afsted på planteskolen eller blomsterhandlen.

JYSK, kurve, floradania,

Kurve er altid skønne til tæpper og puder, eller sommerens blomster.

Og skal der hygges igennem, så er det vigtigt at der er masser af puder, tæpper og måske et skind.

Beach house, puder, futon cushion, gerbera, cushion, patchwork blancket, tæppe, stol Hagen,  Maskros,

Madras hynder til bænken og stolene. Og skønne puder med stjerner for at skabe en maritim Beach house stemning.

Vase Sune, bakke, syren, liljekonval, blå muslinger, skaller, strand fund,

Sæsonens blomster, lys og sandskaller samlet på en bakke på bordet.

Og jeg er ikke den eneste, der elsker at få det til at emme af hygge på terassen, Flora vil hellere end gerne hjælpe til.

havekrukke sæt kubb, pil, jysk, floradania, pelagonia, Den lille hjælper, Flora

Den lille medhjælper, der elsker at plante potter til med smukke blomster.

Så nu kommer det store spørgsmål, hvor tror du alle havemøbler, potter og tæpper er fra ? Jeg vil med det samme røbe at det kommer fra et sted med navn, som man også kan sige at jeg oprindeligt er ? Nu bliver det svært…

Kom med dit gæt og vær med i konkurrencen om det super fede patchwork tæppe og en rød og en blå pude fra stylingen. Det eneste du skal gøre er at like denne blog, skrive i kommentar feltet, hvor du vil bruge tæppe og puder og så følge bloggen via subscription eller facebook.

   

16 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Basel 2014 ur nyheder...