Origami stjerner til jul.

and the winner is….

Ja, der smuttede tiden for mig…kom i gang med et krea projekt sammen med lille-pigen og så glemte jeg alt om giveaway…Men jeg kan nu skrive at den heldige vinder af en flaske whiskey og en fantastisk drinksbog blev:

Martine Y

Så skynd dig at sende mig adresse og jeg får skibet den afsted, så I kan nå at nyde den i juledagene…eller nytår- kunne også være en udmærket anledning…rigtig god fornøjelse…Og “stay tuned” for lige om snart kommer endnu en giveaway…

The winner of the naked grouse whiskey and drinks book is Martina Y.

The winner of the naked grouse whiskey and drinks book is Martina Y.

Håber du blev inspireret... send endelig din ris og ros og måske dine gode idéer... jeg vil elske at høre fra dig ! Lene Nissen / Peekaboo design
   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Origami stjerner til jul.