DIY pakkekalender til de nordiske hjem

Giveaway til chokolade-elskende.

Præmien er sponsoreret af Hotel Chocolat

Giveaway on instagram...You can become the lucky winner of this Advent calendar for two from Hotel Chocolat

Giveaway on instagram…You can become the lucky winner of this Advent calendar for two from Hotel Chocolat

Jeg vil blot lige skynde mig at gøre opmærksom på, at der på min instagram lige nu kører en lækker giveaway. Husk du skal derind på indlægget med billedet som her og like, tagge hvem du vil dele med og så følge mig derinde…og så opfordre jeg til at I smutter forbi Hotel Chocolat’s konto, for den er simpelthen så “mundvandsdrivende” lækker og fristende… Og så kan du blive den heldige vinder af total luksus chokolade julekalender til to…dvs. der er to stykker i hver dag…som du kan dele med én du har kær. Og har du lyst til at se hvad de havde fundet på af lækkerier sidste år til påske kan du finde et udvalg her.

Og i denne tid, er det jo noget med at huske hinanden i al jule-ræset…der skal være tid til at kigge hinanden i øjnene mindst én gang om dagen, og hvis man kan gøre det med et stykke lækker chokolade i munden samtidigt, så bliver det vist ikke bedre, vel ?

From Black Friday at the Shop on Østergade, Copenhagen....there was hot chocolat for everybody and tastings of their chocolate.

From Black Friday at the Shop on Østergade, Copenhagen….there was hot chocolat for everybody and tastings of their chocolate.

Wise words from the founder of Hotel Chocolat

Wise words from the founder of Hotel Chocolat

Håber du blev inspireret... send endelig din ris og ros og måske dine gode idéer... jeg vil elske at høre fra dig ! Lene Nissen / Peekaboo design
   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DIY pakkekalender til de nordiske hjem