Kom med dit bud !

And the Winner is….

Så blev det afgjort, og det BLEV kopperne fra designer SHIP der vandt…stort tillykke til dem…jeg syntes det er velfortjent…

designer SHIP

De smukke vindere fra designer SHIP

ikke at jeg også helt klart syntes de andre var monster fine….og det gjorde det ikke mindre fedt at se produkterne “Live”, for det viste sig jo at terningen kunne fåes i et hav af forskellige farver og træsorter…og ikke nok med det, de fandtes også i flere størrelser…rigtig cool…der ville altid kunne findes en terning, der passer hjem til én selv, så “thumps up” for Morten Lassen, der har stået for designet af qb light.

Ja, og så var der jo piskeriset fra Normann Copenhagen…og der måtte jeg også bare sige Wauv…de havde fundet de fineste farver og lavet dem i dem alle…og så kommer det til at koste 99,- så man kan jo købe flere farver, så der er til enhver sovs…eller souce… så det hvide ikke bliver misfarvet af kirsebærsoucen til ris a la manden…o.s.v. 😉

normann Cph, piskeris

De farvestrålende piskeris fra Normann Copenhagen.

Og de små huse…ja, der kommer den lille designer op i enhver…man får simpelthen bare lyst til at bygge, og sætte pæne farver sammen…Og det var faktisk sådan hos Applicata, at flere af deres produkter indbød simpelthen til at finde din indre designer frem, og gi’ den gas og skabe dit personlige udtryk…

Se f.eks. disse stager. De findes i flere farver, og så får du faktisk en fod med en tynd pind og nogle forskellige “perler”, dem sætter du så på pinden efter smag og behag og fremstiller den form, du lige har lyst til…Den idé er jeg fuldstændig pjattet med.

applicata 2

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med dit bud !