And the Winner is....

Så kører det….hold på hat og briller…

Ja, camping ka’ godt blive det nye sort…. Specielt da hvis det bliver i dette telt…

folkevognstelt 1

Fancy tent as my favorite car.

har jo været den lykkelige ejer af èn lidt hårdere model helt indtil i sommers. Derfor blev jeg helt blød i knæene, da jeg så dette ûber cool telt på formland….fra Edu Copenhagen…de er fra idag mine helte, altså dem der har designet det telt…. Altså helt ærlig hvor sejt ville det ikke være at komme helt glad på Roskilde, og så sætte sådan et telt op ? Respekt….tror jeg nok lige man ville få på hele pladsen. MEGA RESPEKT !!!

folkevognstelt 2

Fancy tent from Edu Copenhagen

Yes, jeg skal helt klart have fundet en forhandler derude…så jeg ka’ gi’ den gas i rugbrødet ! 😉

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the Winner is....