Tid til trends !

Hits for kids !

Så er der goodies til ungerne !

Børnene skal ikke glemmes. Både til leg ude og inde var der skøn-sager på Formland.

hortensia gyngehest

hortensia gyngehest, Formland spring 2012

Mit øje kunne da slet ikke undgå at bemærke denne fantastiske gynge – hest fra Hortensia…lavet af bildæk og med lækkert hampereb som manke… Den er simpelthen super fantastisk…materialevalget er lækkert, miljørigtigt og farverne passer smukt i haven…. ud med de røde og gule plastik gynger og ind med denne hest…Jeg er klar til et helt rideskole i haven af den slags…super skønne !

Og det er ikke nok med den…

anna olivia dyre kopper

anna olivia's kopper med dyr, Formland spring 2012

Og skulle der være behov for noget at drikke efter rideturen, hvad med så at finde disse skønne kopper frem. Flere dyr…og stabler du dem ovenpå hinanden kan du måske finde hoved og hale der passer sammen. Kopperne har www.AnnaOlivia.dk designet for Danmarks Naturfredningsforening i forbindelse med 100 års jubilæet.

maileg cirkus

Maileg cirkus, Formland spring 2012

www.maileg.com har lavet et lille cirkus der indbyder til masser af leg…søde danse mus og kaniner til at trække op af hatten. Blødt og fint legetøj enhver piges drøm.

silly tipi

Tipi fra Silly, Formland spring 2012

Og er det lille cirkustelt ikke nok, er der mulighed for hos http://www.sillyu.dk at finde en fin farverig tipi, der kan slåes op på værelset. Ja, faktisk er det så fint at man også kunne holde ud at se på det i stuen…og så kan legetøjet hurtig lige gemmes derind…hvis der kommer uventede gæster :-).

Rice svanelamper

Svane lamper fra Rice, Formland spring 2012

Til pigeværelset ville jeg ønske disse skønne lamper fra http://www.rice.dk …hold da helt fest…hvor er de bare skønne… masser af skønne farver og sjove lampeskærme. Det er måske ikke nyt fra Rice, men jeg syntes nu stadig at de holder. Mine piger ville ihverttilfælde elske dem.

Sebra kids interior, Formland spring 2012

Og skulle man holde en lidt mere enkel stil har http://www.sebra.dk lavet nogle rigtig fine tråd stole der indbyder til smukke puder og tæpper som de også er leveringsdygtige i. Farverne er her holdt i lilla, turkis og gul. Rigtig fint og enkelt.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til trends !