VW teltet...

Fancy favoritter !

Jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg gik lidt i selvsving, da jeg så disse kopper…og så stod de lidt bagved…fordi de fleste var lånt ud … Men for pokker, hvor er de fine…jeg gad godt dække op med dem og invitere venninderne til the selskab 😉

Keis&fiedler kopper

Keis&fiedler unika kopper

Eller bare nyde min morgen the i dem…Jeg tror, selv den tarveligste melitta the ville smage fantastisk, hvis den blev severet i denne kop. Kopperne er unikke kunst objekter og alle nummeret…Jeg turde ikke spørge om pris, af bare skræk for at jeg og hele familien skal leve af havregryn de næste par måneder, så jeg kan få mig en kop. Nogen gange er uvidenhed bare bedre. Men der går længe inden jeg glemmer dem. De smukke kopper er fra keis&fiedler

Se flere favoritter …

Og så er der de skønne marokko puder i de lækreste møbelstoffer fra kvardrat, syet af indvandre kvinder på Nørrebro, designet af Lena Børre… Place de bleu har en rigtig god historie.

place de bleu 1

Marokko puder fra Place de bleu

Her uddanner og beskæftigerde udsatte invandrekvinder. Alle kommer med hver deres kompetencer indenfor håndarbejde, og her får de mulighed for at bruge dem. De farvesammensætninger man kan få er helt vidunderlige.

place de bleu 2

Skøn pude fra Place de bleu

Nogle er pæne, og andre mere vilde, så der er noget for enhver stue…og ikke to er ens ! Gå på webshoppen og bliv fristet Place de bleu.

Og sidst men bestemt ikke mindst så bliver jeg også altid glad for Thora Finsdottir’s legende univers…

Wauv..Den lille laksefarvede ræv…vil jeg gerne have hængende om halsen til at pifte alt det sorte op…

finsdottir

Sjov halskæde fra Finsdottir.

Smukke skåle og vægdekorationer fra Finsdottir

Og alle de fine skåle med låg ligner små fine plisseringer, eller noget der er bukket i papir..det er virkelig fint…Og en yderst fin vægdekoration med en sjov lille kanin, kunne skabe lidt sjov kontrast ved siden af juleplatten ;-). Ja, det ikke ikke tilfældigt at hendes designs er blevet så populærer.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VW teltet...