Fancy favoritter !

Mænd med mere….

Til dem der har det hele… og lidt til !

Står du og skal give din kærste, far eller en god ven en gave…så er her et par helt unikke tip.

Først lige Luksus modellen…

kernelæder trillebør

der stadig holder sig indenfor trenden med naturmaterialer…nemlig en trillebør betrukket med det smukkeste kernelæder…på sin vis retro…og så alligevel overhovedet ikke. Den blev vist på trend området på Formland, jeg gad nok vide, om der seriøst er nogen der producere dem ??? Syntes lidt vi i sammen katagori som toiletbørsten fra Vipp belagt med 24 karat guld som Henning Kern stolt viste frem i et “kender du typen” program….

Der er flere idéer, hvis du kigger videre 😉

Så er der gaven til øko freaken…

kork slips

kork slips

Kork på nye måder…Her et korkslips…det er produceret miljørigtigt…og sørme om ikke også du kan finde en saddle bag fra samme sted…

kork saddlebag

kork saddlebag

tror personligt jeg ville gå efter tasken…selvom jeg syntes slipset er totalt labert…. Hvis du vil se andre produkter lavet i kork gå ind på www.gooseoffice.dk

Og så har Bosch gjort det igen…lavet et produkt enhver mand MÅ eje…

Bosch proptrækker

Bosch proptrækker

en skrue maskine med ekstra tork ( gad vide om det hedder sådan i fagsprog….?), så han ka’ imponere vennerne med at skrue proppen på vinflasken op…sådan med skruemaskinen…det udstråler virkelig HANDYMAND….og det er ikke for sjov !

1 comment

  • Kenneth

    Er ikke helt til vin-oplukker-skrue-maskine-dimsen – det er lidt “over-the-top” til min smag. men trillebøren må da bestemt være et hit!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fancy favoritter !