Miljørigtige DIY potter !

Så skal der sås !

Mini drivhuse og glas kupler !

mini greenhouses

mini greenhouses by Peekaboo design.

Ja, nu ku’ jeg ikke trække den længere…der skulle flere frø i jorden…og i glas kupler og mini drivhuse…uhhh…I Love…! Men man ka’ jo  købe sig fattig i glas kupler og små drivhuse…så jeg har fundet gamle oliven glas, en plast kasse fra flødebollerne ( temmelig afslørende…) og de gamle sylte glas frem. Til vindueskarmen, vil jeg varmt anbefale en tur i IKEA og købe det fine lille drivhus…det koster lige omkring en hund… og så er det super børnevenligt med plexiglas, så det vil også glæde de mindste, at have sådan et på deres værelser og følge nogle små spirer gro. Og jo, æsken fra flødebollerne vil nok også vække en vis begejstring hos de små…ihverttilfælde hvis de får lov at starte med at tømme kassen 😉

Glasklokker

Glasklokker, Peekaboo design

 

Læs mere om pot makeren og glas klokkerne…

Men først vil jeg vise hvordan du kan lave potter med en lille pot maker. Denne lille træ dims kan du rulle avis papir rundt om, og simpelt, hurtigt og miljørigtigt har fine spire potter, der kan sættes direkte ud i jorden.

fold avisen

fold avisen, Peekaboo design.

rul avisen rundt om potmakeren.

rul avisen rundt om potmakeren. peekaboo design

Fold bunden ind og tryk den flad.

Fold bunden ind og tryk den flad. Peekaboo design

færdig avis potte, Peekaboo design

De små hyacinter som vi stadig kan købe rundt omkring får man ofte i små potter. Gem dem og brug dem nu hvor du skal forspirer…har du også et stort olivenglas kan det sættes ovenpå, som den fineste plante klokke så er du helt i mål. Det koster intet og får lidt looket af de fine glas kupler, som er så moderne i bolig indretningen for tiden. Den store I ser på billederne er fra Ib Lauersen.

Glas Kupler

Glas Kupler, Peekaboo design

Til den opmærksomme læser, vil de sikkert bemærke, at jeg har sået en tomat sort der hedder “money maker”…er jeg naiv…eller…og hvad går det ud på at kalde en tomat sådan ?

2 comments

  • I love that mini greenhouse, I wonder if they have it at my nearby ikea. Looks like you are going to have a lot of new plants in there, great!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Yes, Right now I check every Day if there is small plants coming up…I hope to get Lots and Lots of flowers This coming summer. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miljørigtige DIY potter !