Skal der lægges æg ?

Gæk…Gæk…Gæk…

Er det ikke tid til Gækkebreve ?

Jeg har allerede modtaget det første…og gættet det 😉 Men det er også svært, når man har en 5, snart 6 årig rendende efter sig konstant spørgende…”mor, hvem kan det så være, der er jo fem prikker…” og efter at have været alle i børnehaven igennem og alle i vennekredsen, så snerper det altså til…. og med en smule logisk sans undre man sig jo også over den voldsomt store interesse og stiller også sig selv spørgsmålet ” men hvor ved HUN det fra ? ” Ja, det var jo Flora…der havde været krea sammen med mormor…så fint… Og hun er nu i fuld sving med at lave et perleplade påskeæg til mig fordi jeg gættede det…det bliver meget fint….

Floras gækkebrev 2012 for Peekaboo design

Nå, men jeg har desværre ikke så meget tid til en masse krea projekter for tiden…da vi er igang med at renovere vores kælder, og det kræver rigtig megen tid…. Men jeg har da et lille gækkebrev fra tidligere I kan se…og måske blive inspireret…:-)

gækkebreve for Peekaboo design

Har du brug for inspiration til vers at skrive på dine gækkebreve, så kig på denne side

http://www.godpaaske.dk/vers_til_gaekkebreve.php

eller

http://www.rimogremser.dk/sanglege/gaekkebrev.php

der er masser af inspiration at hente på nettet.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal der lægges æg ?