Træ mænd...eller æg !

Kugle kast…med Arne & Carlos !

Så oprandt dagen, hvor mine store strikke guru’er kom til DK…og jeg væbnet med stort smil, strikkepinde ( som jeg ikke fik brugt så meget…) og kamera stod parat, som var jeg 12 år og skulle møde Justin Bieber…

Fra Venstre Mig, Arne, Kim og Carlos.

Fra Venstre Mig, Arne, Kim og Carlos.

Det skulle vise sig at der BLEV hujet da idolerne ankom…men ikke helt i falset, som hvis vi havde været bænket med lutter 12 årige… Det var faktisk mest Kim der hujede…ham vil I komme til at høre mere om… For det kan godt være jeg er fan, men det er intet iforhold til Kim…

Og for den sags skyld flere af de andre skønne strikke damer der var troppet op for at studerer Arne & Carlos’ kunnen.

Ups, en fin høne...

Jeg har jo faktisk ikke fået strikket en hel kugle endnu…( men der blev da forsøgt, og jeg har ikke i sinde at give op, før jeg sidder med et fint lille æg.)

Sådan skulle det gerne ende...

Men jeg har, jo for dælen, en forkærlighed for disse nordiske strik mønstre, som jeg i mine tidligere jobs, har designet mange af… Jeg er ret pjattet med dem…og havde da også ligesom for at bakke 100 % op, taget min norske sweater på i dagens anledning…den røg dog hurtigt eftersom solen bagte og jeg havde cyklet derud…så får man jo varmen ;-).

blomsterkugle

Uhh..la...la...en match til neglene...

Men sikken en eftermiddag… Vi fik uddelt poser med garn fra Garn-iture,og så kunne vi ellers bare komme igang…Og alt imens nogen strikkede, og jeg tog billeder fortalte Arne og Carlos om deres bøger…egentlig med udgangspunkt i påske bogen…

da spørgsmålet  om hvor meget fyld man skal putte i dukkede op…handlede det mest af alt om at dukke sig… for pludselig fløj kugler og æg rundt i lokalet.

kugle kast

kugle storm

Da vi alle havde fået nogenlunde styr på indholdet af kuglerne…fik vi muligheden for en lille “sneak peek” i den kommende bog strikke dukker. Da butikken Garn-iture havde været så smarte at tage en norsk version med…den udkommer først senere på året herhjemme.

Arne med Carlos og dukke Carlos

Mens der blev bladret gennem bøger, fik vi små sjove historier om de forskellige mønstre og hvordan kulisserne var lavet ( til dukke bogen ) o.s.v. de andre bøger er fotograferet i deres helt fantastiske hjem i Norge…langt ude på landet…

autentisk strikke chick

autentisk strikke chick Monica Bach Nielsen

Og alle strikke chicksene, fik studeret kugler, æg, kaniner, høns og bøger til den store guld medalje…inden der blev dannet kø til at få signeret bøger, som de gjorde med et smil.

Signering af bøger

Signering af bøger

Men nu tilbage til Kim. Da jeg ankom til biblioteket på Rentemestervej, hvor arrangementet blev afholdt, kunne jeg ikke undgå at bemærke Kim og alle hans kugler. Der ka’ man nok tale om én der har prøvet det et par gange før.

Kim Vegge Pedersen

Kim Vegge Pedersen

Og Kim havde da lavet flere egne designs, og én stribet regnbue kugle havde han lavet til Arne og Carlos.

Kim Vegge Pedersen overrækker kugle til Arne.

Kim Vegge Pedersen overrækker kugle til Arne.

Kunne du tænke dig at se flere af Kims kugler skal han udstille på Café Knud i november og december 2012.

 

 

4 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træ mænd...eller æg !