Kugle kast...med Arne & Carlos !

Royal påske…

Royal Copenhagen inviterede til præsentation af deres feminine påske kollektion på restaurant Paustian, hvor solen bragede ind af vinduerne og gav en skøn forårs stemning til de smukke syren træer, der var pyntet med de poetiske æg.

Center piece til Royal påske frokost

Bordene var dækket med smukke forårsblomster plantet i æggene. Eller de var lagt på en bund af mos i de store glas. Let og elegant !

Starter til Royal påske frokost

Og på tallerknen havde Kokken Bo Jacobsen tryllet og serverede forretten i de små bonbonniere. Temaet for eftermiddagen var at mad og porcelæn skulle bringe én tilbage til minderne om påskefrokoster med traditionelt dansk mad i familiens nærvær. Det hele blev med Bo Jacobsens sikre hånd twistet uden at tage magten fra de klassiske retter. Super lækkert !

Æggene er pyntet med motiver af små fugle, farverige sommerfugle og smukke forårs blomster. Udtrykket er feminint og let, og på deres smukke pressebilleder viser de fint hvordan de kan styles i en rustik country stil.

Royal påske, photo Royal Copenhagen

Æggene kan enten hænge eller ligge. Som små bonbonniere til dine smykker på natbordet måske…eller som til deres påskefrokost til at servere en lile forret i. Den store model blev der severet citron fromage i a la mormor…I smukkeste stil ! Har du ikke allerede købt værtinde gaven til påske frokosten er dette et oplagt valg, de ligger på priser fra 199,- – 349,-. Check denne super fine styling !

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kugle kast...med Arne & Carlos !