PÅSKE ÆG AF PERLER OG GARN

RICE forever !

Uha…den påske blev lige en lang pause fra bloggen….Men jeg har ikke ligget på den lade side… Vi er midt i byggeprojekt…og det tager tid og kræfter…

Men midt i det, blev der da lige tid til et lille blogger arrangement afholdt af RICE. De inviterede til en skøn eftermiddag med farverige sommervarer og hele historien om RICE og deres filosofi omkring “people care- we care “.

RICE Event 030412 047

RICE Event Kbh. 030412 foto: RICE

Dette er et slogan de bruger i deres logo og som skal vise os som forbrugere, at de er bevidste.

De har fået SA8000 certifikat. Det betyder at de ikke bruger børne arbejde og at de overholder arbejdernes rettigheder i de produktionslande de samarbejder med. Rice har også med 50 % af overskuddet fra en speciel serie melamine til børn doneret overskuddet til opbygning af en skole i Burma. Der for 2 år siden blev ramt af en cyklon.

Marketing manager Lars Richter fortæller om RICE's kerneprodukter.

Marketing manager Lars Richter fortæller om RICE's kerneprodukter.

Generelt er det tydeligt at de gerne vil lave fine produkter på en god og bæredygtig måde, hvor hverken miljø eller mennesker bliver glemt. Marketings manager Lars Richter fortalte alt dette og lidt om det som RICE er allermest kendt for nemlig denne kop på sliden?i alle regnbuens farver, og med mønstre?men de kan jo meget mere. Her er et par af mine favoritter.

My favorites from RICE.

My favorites from RICE.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE ÆG AF PERLER OG GARN