Hurra for Urban gardening !

Tak til jer !

Tak er kun et fattigt ord !

Men alligevel, af hjertet TAK !

Igår kunne jeg fejre de første 100 likes på bloggen… Det er jo stort…dejligt at I finder det interessant hvad jeg skriver, og har lyst til at læse med. Mit mål med bloggen er jo at vise lidt af hvad jeg laver( design, interiør, have og styling), og give tips og tricks…samt selvfølgelig vise en masse D-I-Y projekter.( my main thing !)

Men jeg prøver at holde mig til at vise egne ting, altså ikke hente fra andre steder på nettet…og dette er mest fordi, der er en masse andre blogs, der gør det rigtig godt…Så jeg vil prøve at koncentrere mig om at vise jer, det jeg selv har oplevet, lavet eller set. Og jeg er så heldig at mit liv er fyldt med skønne spændende oplevelser, projekter og idéer, så jeg håber I hænger ved og deler bloggen med venner, så mange flere kan få gode idéer til indretning, hygge med ungerne, lidt fashion og store og mindre gør-det-selv projekter.

Espalier i FORNY nr. 10

Espalier i FORNY nr. 10 by Peekaboo design

Og så lige til et par ting der udkommer 30 april, som jeg har lavet for Silvan. Til deres magasin FORNY, har jeg lavet forskellige eksempler på espalier. Der er det klassiske, nogle sjove lavet af hønsenet og et mere enkelt…Men det gode ved dette blad er jo, at det faktisk er et GRATIS magasin der ligger i dit lokale Silvan, og der kan du få vejledning til hvordan du laver de forskellige espalier. Vi viser også hvordan du kan lave en rumdeler eller hegn med rionet.

FORNY nr. 10 fuglebad

FORNY nr. 10 fuglebad by Peekaboo design

Og så har de fundet en sød sag jeg lavede for et par år siden til Aller frem…for den er evig aktuel. Nemlig støb dit eget fuglebad i form som et rabarberblad.

Så det er bare med, at drøne en tur i Silvan på mandag, og nappe et blad med hjem…og lige nu har de også masser af skønne sommerblomster, så endnu en god grund til at komme afsted…

3 comments

 • Birgitte

  tillykke:-), det var jo en super melding:-)

  Hils dem alle. Klem B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Wichmann Madsen

  Hej Lene. Rigtig godt gået. Jeg vil sende det videre til medlemmerne af vores bestyrelse i Haveselskabet Odense afd.

  Har du et billede af dit drivhus. Håber vi får lov at komme ud og se det “live”

  Venlig hilsen
  Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle
   Wauv, det er du naturligvis velkommen til…
   Og I er altid velkommen til at se drivhuset “live”…kan lige sende dig et par nyere billeder…på Kaj’s mail.
   Tror vi ses på lørdag, det bliver hyggeligt…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for Urban gardening !