Så kom sommeren !

Fra hvidt til pink…

Det er lidt ligesom mine skuldre…de startede også helt hvide og har nu en ( sikkert ret usund) pink farve…men jeg nyder det lige nu, hvor regnen siler ned…

Denne pinse har stået på hygge i sommerhuset, dejlige gæster og der er altid en lille plante der skal plantes ud…så lidt jord under neglene fik jeg heldivis også.

Igår gik jeg en runde i haven og tog nogle billeder af de skønne lyserøde blomster…

collage pale pink by Peekaboo design

Øverst fra venstre:

lyserød klematis også kaldet skov ranke.

Etage primula…den havde jeg da slet ikke troet kom igen…men den er da så sød.

En besynderlig akaleje…kender ikke mere end det til den.

En duft geranie eller duft pelargonie.

og den smukke smukke Papaver Orientale også kaldet kæmpe valmue, som heldigvis er flerårig…og dyrket fra frø…og den har taget nok et par år før den blomstrede…jeg gad god at den bredte sig med lidt større hast end det ser ud til.

Denne lille bunddækkende plante kan jeg ikke huske navnet på…har fine to farvede blade og yndige lyserøde blomster…

Og så en af vores utallige rhodondroner…jeg elsker dem for de overdådige blomster…så flotte…

Og Lupiner i alle regnbuens farver…de er endelig begyndt at så sig selv rundt omkring og mellem fliser…det passer mig rigtig fint…

Og endnu en akaleje…sød og yndig…jeg undre mig over hvordan de kan blive så fuldendte hver gang…et af naturens små vidundere.

Ja, jeg elsker min have…kan faktisk ikke få nok…håber I nyder billederne og måske bliver inspireret til en blomst eller to. Og så faldt jeg lige over dette on-line magasin, som jeg vil dele med alle jer der elsker skønne billeder af haver og den slags… Det hedder Leaf.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom sommeren !