Lav en super cool heks !

Have passion !

Så er det have tid !

Og jeg er “månedens læser” i Alt om haven denne måned… Her svarer jeg på et par spørgsmål om mit forhold til haven og dens glæder og udfordringer. Drøn i kiosken og køb dit eksemplar…der er masser af gode have tips i disse tider, hvor det hele vælter op af jorden…med al den regn vi i øjeblikket får….tsk..tsk..

Altom Haven juli 2012

Alt om Haven juli 2012, Lene Nissen månedens læser

Jeg er desværre alt for lidt i min have, da al min fritid går til at lave vores nye bad i kælderen…et kæmpe byggeprojekt, som I kommer til at se mere til senere på året, hvor det bliver vist i Silvans blad FORNY…glæder mig rigtig meget til at vise jer hvad alle mine, og ikke mindst min kærestes, anstrengelser ender ud med. men lige nu vil jeg glæde mig over haven i byen…

pallet chair

Palle stolen fra bygge workshoppen da der var kulturcenter for en dag. Bygget af Lene Nissen, Peekaboo design.

og håbe at de får sat min byggeprojekt fra kulturcenter dagen ned på den lille bunker-have på Carl Nielsens plads, men indtil da kan jeg jo vise jer hvordan den kom til at se ud. Og det jeg brugte var jo bare et par paller, lidt fantasi, en bunke skruer og sav, bore- og skrue maskine. Det er bare at komme igang, hvis du mangler lidt lounge stemning i haven…det tager ikke særlig lang tid…og er top cool recycling stil…

Apropos bunkeren på Carl Nielsen plads, så er der et hyggeligt arrangement på fredag d. 29 juni med musik, perleplade syndikatet og noget strik…kom og vær krea med andre krea fæller…børn og voksne og hunde og katte…alle er velkomne…Jeg tror jeg vil troppe op…med 4 piger der alle elsker at være super krea…det bliver en fest.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav en super cool heks !