Guldbryllup !

Forlæng sommeren på terassen !

Vi kan ikke få nok…

nu hvor solen endelig har vist sig fra sin bedste side…er terassen blevet vores foretrukne RUM…

Skøn flaske til markblomsterne fra Lisbeth Dahl og fredslilje fra IKEA

Skøn flaske til markblomsterne fra Lisbeth Dahl og fredslilje fra IKEA

Og idag kommer et friskt Hendes Verden på gaden, hvor jeg giver tips og stylings tricks til hvordan du kan få endnu mere ud af terassen inden vi igen rykker indendører…

Tæpper fra Lisbeth Dahl og IKEA, puder fra byNord og Broste Copenhagen, blomster og bambus fra Silvan.

Jeg giver jer her lige lidt inspiration…og skynd jer så ned i kiosken efter et eksemplar, så I får alle tips med 😉 Der er både til loungen, hyggekrogen og frokost stuen !

Loungen by Peekaboo design.

Bålfad fra Silvan, fotoprint fra Stof og stil, flasken m. blomster er fra Lisbeth Dahl, den firkantede bakke er fra Ib Laursen og sækken stolen finder du anvisning på hvordan du syr i bladet.

På billederne ses skønne produkter fra Ib Laursen, Broste Copenhagen, IKEA, by Nord, Lisbeth Dahl, Silvan, Læderiet og til sækkestolene har jeg brugt materialer fra Stof og stil, dog er kaffesækkene fra en lokal kaffebar.

frokost stuen by Peekaboo design

Frokost stuen ligger du godt med skønne tæpper i, disse er fra byNord og Lisbeth Dahl, som også har lavet de fine puder. Solsejlet er fra IKEA. Og det skønne skind kan du finde hos Læderiet.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guldbryllup !