Pop cakes !!!

Fint besøg og efterårs sysler !

Tiden flyver afsted…jeg har så meget vind i håret…at det er lige ved at flyve af… nej….men jeg står ikke stille…;-)

I fredags havde jeg besøg af Claus Dalby, der gerne vil have mit skønne drivhus med i hans kommende bog “Vis mig dit drivhus”… Så det blev foreviget i skøn stil…og trods det ellers lidt kedelige vejr er det lykkedes Claus at få billederne til at ligne en million… Dejligt..glæder mig til 8 november, hvor den skal udkomme til bogmessen. Og så får I helt sikkert mere at vide. Men indtil da må I vente i spænding…ligesom jeg ! Men her et billed af drivhuset i lidt mere sommerligt “look”.

Drivhuset i sommerklær' af Peekaboo design

Drivhuset i sommerklær’ af Peekaboo design.

For et par uger siden havde jeg en sag i Hendes Verden, hvor jeg viste hvordan man på bedste sailor vis fletter en skibsmåtte, binder en abehånd og strikker en bordskåner altsammen i sisal. Hvis du vil se mere kan du følge dette link. http://www.hendesverden.dk/handarbejde/hobby/Dorstopper-i-sisal/

Knyttet "abehånd" i mini som knap på en æske.

Knyttet “abehånd” i mini som knap på en æske. by Peekaboo design.

Og i denne uge kan du se en bunke skønne efterårs idéer med gaver fra skoven…her kan du også kigge med og få opskrift på den fineste blad collage. http://www.hendesverden.dk/handarbejde/hobby/Efterarssommerfugl/

bladpresse til forevigelse af skovens smukke blade.

Bladpresse til forevigelse af skovens smukke blade. by Peekaboo design.

Håber du får tid til en tur i skoven og samle materialer til en masse hyggelige sysler…spæn ned efter bladet, så har du alle idéerne ved hånden.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pop cakes !!!