Skriv en kærlig hilsen...

Masser af inspiration !

Inspirationen kommer væltende…

Jeg var i forrige weekend både på bogmessen og Blickfang messen…og begge besøg var super inspirerende…

Først vil jeg lige lade jer se lidt inspiration fra Blickfang. Altså der var jo meget mere, og masser af andre ting man kunne fortælle om, men jeg var ret begejstrede for disse.

minimöbl’s stand skiltede på denne måde på blickfang.

Først kan jeg jo rigtig godt lide når man tilgode ser dem med børn…for de vil helt sikkert ELSKE denne stand, her kunne børnene med inspiration og hjælp fra designerne af Minimöbl bygge møbler til værelset. Minimöbl laver møbler der kan vokse med børnene og måske få andre funtioner…det var som lego, der kunne bygges på og tages fra…super smart og samtidigt pænt. Det er et koncept som jeg tror danskerne vil tage rigtig godt imod.

Sådan ser det ud når de “voksne” har bygget møblerne.

Og så er der jo kludene, som man ikke må glemme, der var rigtig meget fint, men Bundgaard Nielsen viste nogle rigtig fine bud på klassikere med et twist.

Bundgaard Nielsen

Bundgaard Nielsen

En  svensk herre Sami Kallio, havde lavet fine forarbejdede produkter. Stolene havde lækker dip dye effekt og smukke træ æsker med metal låg i bronze, messing og kobber og pulverlakerede pasteller naturligvis.

dipdyed stol fra SK studio

dipdyed stol fra SK studio

Lamperne var også virkelig skønne. Se mere på her.

Sami Kallio's fine lamps.

Sami Kallio’s fine lamps.

Efter et par timer hvor jeg blev fuldstændig “proppet” med ny inspiration og energi, drønede jeg på bogmessen i Bella Centeret. For det var jo dagen, hvor bogen med vores drivhus udkom, så jeg var spændt på at se resultatet…Claus Dalby var der, med et eksemplar til mig….og det helt skønne også et eksemplar til én af jer

Give away, Vis mig dit drivhus.

Give away, Vis mig dit drivhus.

I kan se lidt af den her…men bogen er en moppedreng på mere end 500 sider, så der er drivhuse for enhver smag…

Vis mig dit drivhus s. 334

Vis mig dit drivhus s. 334

Vis mig dit drivhus s. 336
Vis mig dit drivhus s. 336

Så står du for, at skulle bygge, anskaffe eller på anden måde erhverve dig et drivhus, så er her en fantastisk inspirations kilde…der er drivhuse fra Norge, Sverige og Danmark.

Men nu har du chancen for at erhverve den kvit og frit… Det eneste du skal er, at tilmelde dig mit nyhedsbrev, og det gør du i højre side v. subscription boksen, og så lægge en kommentar, så er du med i spillet.

Selvfølgelig bliver jeg endnu mere glad hvis du også “liker” Peekaboo design på facebook eller følger mig på pinterest.

Vinderen bliver trukket om 1 uge d. 1 dec. hvor der nemlig kommer endnu en helt fantastisk give away.

Diva Min på teater V i Valby

Diva Min på teater V i Valby

Og sidst, men bestemt ikke mindst, så var jeg inde og se DIVA MIN, som er et fantastisk stykke instrueret af Pelle Koppel og spillet af Karen-Lise Mynster og Jens Frederik Sætter-Lassen. Det spillede på Teater V i Valby, og er lige nu på turné rundt i landet. Men det komer tilbage og spiller i Valby d. 28 nov – 9 dec. så du kan stadig nå det….og det er helt klart værd at bruge en aften på. DIVA MIN er et intimt teaterstykke…med en af Danmarks bedste skuespillerinder Karen-Lise Mynster…og et blændende ungt talent Jens Frederik Sætter-Lassen…begges præstationer var skræmmende realistiske og meget fængslende, der var ikke et sekund hvor man overvejede at checkke klokken… Da jeg gik derfra tænkte jeg “Ikke alt der funkler, er guld…” Stykket viser en virkelighedsfjern DIVA og hendes inderste ulykkelige skæbne…Den er dragende og skræmmende på én gang… En varm anbefaling herfra… Riv en aften ud af kalenderen og lad dig rive med…af deres fantastiske skuespil…GO…go…go…

 

19 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriv en kærlig hilsen...