Skønne kage figurer !

Hvis du ikke allerede har bagt diverse jule småkager, så er det tid til at komme igang…

peberkage bagning.
Vi lavede peberkage figurer og der blev pyntet til den store guld medalje…
Få opskriften her og bliv inspireret.
Ingredienser:
550 g Hvedemel
150 g brun farin
1½ dl sirup
150 g smør
1 tsk. ingefær
3 tsk. kanel
½ tsk. nelliker
2 tsk. natron
1 æg
Tilberedning af peberkager
1. Brun farin, sirup og margarine smeltes sammen i en gryde under omrøring. Når det begynder at koge skal du tage det af varmen.
2. Tilsæt krydderier og natron.
3. Når dejen er afkølet, røres æg og Hvedemel i lidt af gangen og gerne gennem en sigte.
4. Dejen æltes godt sammen, og hviler i køleskabet mindst en time eller til næste dag.
5. Rul dejen ud i ca. ½ cm tykkelse og skæres ud i figurer.
Bagetid: Ca. 8 min. ved 200° C (varmluft 180° C).
Glasur til pynt.
Tag en lille skål og kom ca. en halv pakke flormelis i. Kom lidt efter lidt nogle dråber vand i. Og rør til det har en tyk flydende konsistens.
Hæld det over i en frysepose og klip et MIKRO hul i det ene hjørne af bunden.
Tryk nu en ensartet streg ud og tegn fine mønstre på dine kager.
Lad tørre inden I lægger dem i kagedåser.

kage værkstedet i fuls sving.
Tip :
Hvis du har en sprøjte fra apoteket kan du også komme glasuren deri og måske lettere styre det du sprøjter ud.
Hvor ser det bare hyggeligt ud og hvor er de bare blevet fine alle kagerne 🙂
Og så er jeg helt vild med den hæklede gris på bordet (man er vil grise fan 😉 )