Happy Valentine !

Foråret er lige om hjørnet !

Så nu skinner solen !

Foråret er lige om hjørnet...

Foråret er lige om hjørnet…

Og lad os satse på at den bliver ved…jeg skal style SOMMER på lørdag, så vil I ikke allesammen finde en mariehøne og sende den op til vor herre og bede om godt vejr…Så gør I mig så glade…

tea-time

Tea-time i Royal Copenhagen musselmalet bedstefar kop, og the’en er naturligvis fra Perch’s.

Men her lige lidt om hvad der sker…og det er kun en brøkdel….da jeg simpelthen har så travlt og laver alle mulige SJOVE artikler og projekter…der er virkelig tale om en tid med masser af nye spændende udfordringer. Først vil jeg lige sige TAK til Royal Copenhagen for en fantastisk eftermiddag med skønne mennesker og et hav af NYE smukke produkter, som jeg vil glæde mig til at strø om mig med i kommende stylinger. Der var inviteret til afternoon the hos Perch’s tea room, og der var eventyrlige små kager fra konditoren “cake-away”…lyserøde bobler der matchede det hele sublimt og ikke mindst GODE the’er…og jeg er jo total the-elsker, så det var en eftermiddag i himlen for mig. Smukke omgivelser, Royal service….dejlige mennesker og ikke mindst pirrende smagsoplevelser i thekanderne…Uhmmm…

Lækkerier fra cake-away på Perch's tea Room.

Lækkerier fra cake-away på Perch’s tea Room.

Ja, og så et lille fund…som jeg vil dele med jer…ved godt det nok er lidt nørdet….men jeg har elsket disse engelske blomster feer siden jeg var barn. Min farmor havde dem hængende i hendes sommerhus og nu hænger de i mit…og sørme om ikke jeg fandt denne bog, hvori i der er en fe for hver måned og skrevet en sang til…. It’s adorable…

Flower songa of the seasons....I love it !

Flower songa of the seasons….I love it !

Gæslinge fe'en

Gæslinge fe’en…han er da sød…

Og så har jeg lavet nogle idéer til hvordan du kan få kork ind i boligen…det var i Hendes Verden…nr.10…

Stempler af vinpropper. Fra Hendes Verden nr. 10 2013 af Peekaboo design.

Stempler af vinpropper. Fra Hendes Verden nr. 10 2013 af Peekaboo design.

og i søndagens Viva ( tillæg til Jyllands-Posten ) havde jeg lavet en artikel om street style i Rom….Og hold øje i påsken der kommer nok en del herremode i Tempo…så det er nok værd lige at tage avisen med fra bageren…når vi nu snart skal holde et par fridage.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Valentine !