90 års fødselsdag, fashion og masser af lækker is !

Pressedage, anemoner, DIY ideer og meget mer’.

Der sker simpelthen så meget godt !

Blomster fra haven.

Blomster fra haven.

Ja, det er svært at følge med, og derfor hører I ikke så meget fra mig.
Men men men…nu siler det ned i Kbh. og jeg har drønet rundt og hentet skønne ting og sager jeg skal bruge til endnu flere styling og DIY sager, jeg har i ordre bogen til lige om lidt ;-).
Så jeg startede dagen i Roskilde hos Stof og stil...der jo er et mekka for sy-piger som jeg…og der var masser af fine stoffer som jeg kunne bruge til noget godt til Hendes Verden. Men det kan jeg først vise jer senere…
Men lige nu i denne uge har de også I Hendes Verden gode idéer til en hurtig lille make-over af dit soveværelse som jeg lavede for lidt tid siden…Skønne fenimine idéer og små pusse-løjerligheder…smut forbi kiosken inden mandag og se det hele.

Hendes Verden nr. 21 styling and DIY ideas by Peekaboo design

Hendes Verden nr. 21 styling and DIY ideas by Peekaboo design

hendes Verden nr. 21 styling by Peekaboo design

Hendes Verden nr. 21 styling by Peekaboo design

Og I Isabella’s viser jeg nogle alternative planteskilte…og det er jo tid til den slags nu…og de er rigtig søde…( når jeg selv skal sige det.)
I tillægget Viva til JyllandsPosten i søndags, havde jeg en DIY fashion ting i…det var sko med colour blocking…how to do…og det er faktisk ikke så svært…det er bare noget med en god udendørs hobby maling og lidt fantasi, og så er du sommerklar i løbet af nul komma dut…

DIY shoes by Peekaboo design

DIY shoes by Peekaboo design

For et par uger siden tog Ella og jeg i Kongsøre skov og nød den smukke anemone skovbund…der skal man nemlig ikke vente for længe og den vil man ikke gå glip af hvis man først har set den én gang…Kongøre skov er en af de få i Danmark der kan prale af at have alle 3 slags anemoner, de hvide, de gule og de blå.

Ella and the anemones.

Ella and the anemones.

Og ellers har de seneste uger stået rigtig meget i modens tegn…jeg har set AW13 kollektioner fra rigtig mange super fantastiske mærker…som jeg helt sikkert kommer til at vise nogle af i JP’s Tempo til herrerne i løbet af efteråret.
Hvis jeg skal fremhæve nogle, må det nok blive Bibi Chemnitz, der laver super enkelt design med grafik der minder hende om hendes fortid i Grønland.
Derud over har jeg en svaghed for accessories hvor MYKITA laver helt fantastiske solbriller…Og så fik jeg et par neon pink løbestrømper fra Stadium, de er blevet gennemtestet det sidste stykke tid…og hold nu op de løber stærkt :-).

MYKITA SS13, perfect round favorite !

MYKITA SS13, perfect round favorite !

Glæder mig også til at vise noget fra WoodWood’s efterår…det var så pænt, enkelt og simple snit…gode farver i colour blocks, det så bare godt ud…glæd jer…
Jamen, det er svært der kommer så meget godt…Lacoste havde lavet en show kollektion, som seriøst var ovenud fantastisk…

Lacoste show collection aw13

Lacoste show collection aw13

Jeg er ellers ikke sådan super pique-polo agtig…men showkollektionen var helt anderledes dog med udgangspunkt i pique’en som havde fået en neopren indre, gjorde at de kunne lave helt skulpturelle styles i helt sprøde og fantastiske farver…Jeg var solgt…og så var krokodillen på disse styles i gummi…I like !

Lacoste show collection aw13

Lacoste show collection aw13

Og så fylder Matinique 40 i år derfor har de lavet en X- kollektion, som er super lækker…den kan man også godt gå og glæde sig til kommer i butikkerne. Der er fokus på europæiske materialer, og enkle snit.

Matinique X-collection AW13

Matinique X-collection AW13

Og for alle dem som ikke kan få nok tøj…også vintage, så har disse folk lavet et nyt sælg, byt eller køb TØJ site…specielt udviklet til Iphones, Ipads og andre smartphones…

Du henter bare app’en ANYWEAR, og så kan du meget enkelt sælge og købe 2-hand tøj.

anywear founders

ANYWEAR’s launch af den nye app til let og enkelt at sælge brugt tøj.

Hoved”mændene” bag Anywear er Jens-Otto Paludan, Kenneth Plummer, Pernille Rosendahl, Brigida Martinez og Stephanie Gundelach deres fælles vision er at gøre det muligt at købe og sælgetøj på en enkel måde.

2 comments

  • Birgitte

    Hei. Ser ud til at fruen har travle dage:-). Helt fantastisk flotte soveværelse, I like:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90 års fødselsdag, fashion og masser af lækker is !