Har du Heksen klar ?

Back on track !

Så er det tid til at vende tilbage til hverdagen…efter en laaaang og skøn sommerferie…

Back to Work...from the long summer Holiday !

Back to Work…from the long summer Holiday !

Og der er ikke noget bedre end at starte med nogle skønne ( fashion ) events.

Nordic sky B & O A9

Nordic sky B & O A9

Idag viste B & O deres nyeste version af BEOPLAY A9, som har fået de fineste “fadede” solnedgangs inspirerede covers på. Der findes 3 virkelig smukke versioner af “Nordic Sky” den brune der toner over i gul hvorefter den i toppen er rødlig over i det pink….super smukt sat sammen med valnød’s ben. Denne version hedder Dusk.

Så var der to mere kølige versioner i blå og grålige nuancer.  Jeg viser bare lige min favorit her.

A9 under the cover, B & O

A9 under the cover, B & O

Under det smukke dip dyed cover, designet af Charlotte Deckmann og Anna Dybbro Andersen, havde Öjvin Statto ladet sig inspirere af et matematisk cirkel mønster til hullerne i pladen.

Skulle man ikke kunne leve uden dette smukke designer møbel i sin stue kan det erhverves for 14.995,-

Den kunne helt klart sagtens komme på min wish-list…ved bare ikke helt hvem jeg vil syntes det var okay at give det ønske til…

HANSEN er et herrebrand, der i mine øjne er lidt overset. Det er Åse Hansen der står bag de virkelig fine enkle style, i super lækre materialer hovedsageligt fra Japan.

HANSEN signature AW13

HANSEN signature AW13

Stilen er enkel, der er ikke mere end der behøver, og så har det et snit og look man ikke bliver træt af efter én sæson. Gå ind og se meget mere her.

Det kunne let gå hen og blive de favoritter i klædeskabet, man får svært ved at skille sig af med igen…Jeg vil varmt anbefale alle mænd at gå forbi butikken Black på Gl. Kongevej og se AW13 kollektionen og jeg er ret sikker på I vil få lyst til at shoppe lidt.

HANSEN AW13

HANSEN AW13

Stylsene oser af lækre materialer og tidløse designs. Jeg er solgt !

Og så er det vist bare at hoppe på modebussen de kommende dage og lade sig inspirere til næste forår/sommer ;-).

Men jeg vil lige give jer et par indtryk fra min sommer…hvor jeg virkelig kom til at elske livet på landet, ved stranden og rigtig meget i haven….

summer time, denmark July 2013

summer time, denmark July 2013

Og så fik jeg et par ” new best friends ” i haven….det sødeste rådyr…som endda fik lov at spise af min syren, bare fordi den så så sød og nysgerrig ud…Og så kom en spætte og larmede en dag jeg sad og ordnede hyben….til den dejligste syltetøj, som nu står og ser virkelig indbydende ud på køkkenbordet…

My new best friends

My new best friends

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du Heksen klar ?