Back on track !

Fashion week…SS14

Så er modeugen ovre artiklerne skrevet og foto, noter og andet godt lagt lidt til side for lige at tage et lille pust…

Ugen har været fyldt med smukke, sjove og super inspirerende shows…Jeg er gået hjem hver aften fyldt med nye indtryk og lidt bobler i maven…og 10000 kindkys rigere fra dejlige kollegaer.

For meget af det modeugen også handler om er at få hilst på de folk man til daglig bare sidder og mailer med. De folk derude, der hjælper med til, at vi skribenter kan videregive smukke kollektioner og gode idéer til jer læsere.

Jeg startede onsdag morgen hos Tommy Hilfiger…som er et af mine absolutte favorit brands…de bød på brunch og et kig på den kommende kollektion.

Og det jeg så godt kan lide ved Hilfiger er deres sans for detaljer også inde i produktet…

Hilfiger brunch SS14

Hilfiger brunch SS14

Herefter gik turen mod Odd Fellow Palæ hvor skønne Mai Manniche holdt smykke show.

Indgangen var smukt prydet med langstilkede roser i røde nuancer. Udenfor holdt Audi’s sportsmodeller, som Mai da heller ikke kunne dy sig for at posere i.

I den store lyseblå hall sad en af de kønne 50’er stylede modeller på en scooter og gav tilskuerne gisninger om hvad Jewlscph showet ville byde på.

Jewlscph SS14

Jewlscph SS14

I år havde Copenagen fashion week valgt Asger Juel Larsen til åbnings showet på Københavns Rådhus.

Et af de unge talenter man spår stor succes. Hans kollektion var også super fin, unik og af international klasse. Ham kommer vi til at se meget mere til…

Asger Juel Larsen SS14

Asger Juel Larsen SS14

Det var nogle varme dage, så med Magnum is som sponsorer blev vi forkælet med masser af is…og det faldt på et tørt sted, som man siger…Men ikke nok med vi fik is, der var også smykker lavet af chokolade…og 6 smykkedesignere der var gået sammen om et rigtig fint show på Nimb.

Chokolade smykkerne var lavet af Frederiksberg chokolade, med chokolade fra Magnum.

chokolade smykke show

chokolade smykke show

B & O’s fantastiske højtaler enheder Beoplay A9 blev brugt i scenografien til Henrik Vibskov’s show. Kollektionen hed Bathtub, og det var tydeligvis et badeværelse i kæmpe format,

Scenografien til Vibskov's show SS14

Scenografien til Vibskov’s show SS 14

de prøvede at genskabe i den store hal på papirøen onsdag aften.

Wood Wood er også et af de brands som jeg bare må se, for de er på deres egen underspillede måde også bare virkelig gode. Og dette show var ingen undtagelse.

Woodwood SS 14 på Glyptoteket

Wood wood SS 14 på Glyptoteket

Og da jeg jo som I sikkert har bemærket mest kigger på herremoden, så var jeg også forbi Børsen og se Han Kjøbenhavn, som formentelig havde fået den lokale bordtennis klub’s medlemmer ind som modeller. For midt i rummet stod et bordtennis bord…og det spillede modellerne ved. Et underholdende og super cool show. Tøjet kan man ikke sætte en finger på…det er bare virkelig fedt…

Han Kjøbenhavn SS14

Og så blev det endelig tid til en tur op i sommerhytten og nyde lidt weekend… Jeg føler mig meget heldig og privilegeret at jeg har mulighed for at arbejde med så sjove og forskellige ting som jeg gør…og så kan tage væk fra det hele…og bare nyde livet ved vandet i mine weekender…

stemning fra weekenden august 2013

stemning fra weekenden august 2013

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track !