Fashion week...SS14

Englesang og slædetur…

Fjällräven har åbnet flagship store i København og jeg var heldig at være med….Vi blev hentet af en af Sirius patruljens hundeslæder, og ankom til en sprit ny butik fyldt med lækre efterårs varer og en “eventyrer” der fortalte om nogle af hans ture i vildmarken. Erik B. Jørgensen, bruger  og tester på disse rejser Fjällrävens udstyr, så det er gennemtestet inden det kommer ud til os forbrugere.

Ud over praktiske og funktionelle styles viste Fjällräven de fineste strik og kernelæder accessorie, som var virkelig lækre.

fjällräven AW 13 fra flagship store Copenhagen.

I Odense holder Floradania til, de hjælper de danske planteavlere med at markedsfører danske potteplanter. Jeg var forbi for at se hvad, der rører sig lige nu på plante fronten…og der var meget mere end jeg her har valgt at vise, men jeg faldt for de grå….Og vil gerne så et slag for kaktusser…dem vil jeg gerne have tilbage i stuerne… de er så cool, specielt den jeg her har sat ind i samlingen af smukke grå.

Grey plants from Danish florists.

Den sidste måned har vi været invaderet af nisser og engle til et julehæfte jeg har lavet, og som I helt sikkert kommer til at se mere til…

Christmas catalog, behind the scenes on the shoot.

Christmas catalog, behind the scenes on the shoot.

Lidt af den gode stemning fra fotoshoot dagene…

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion week...SS14