Masser af goodies til herrerne.

Sandstrand og julegløgg, og masser af inspiration…

Tiden flyver når man er i godt selskab…siger man…og det må jeg have været, for hold nu op…tiden er fløjet, og det har været sjovt ! Lidt kommunikations og blogging inspiration…og så burde jeg jo nok have lært, at man ikke lader bloggen ligge så længe uden nyt…men så kan jeg da ikke blive beskyldt for at spamme jer læsere ;-). Men ja, så skriver jeg så computeren er glødende, når jeg ikke farer rundt og spiller smart ;-)…( hvilket jeg efterhånden er i skarp træning med ). Og på hjemmefronten har vi vel overstået en Halloween aften med siamesiske vampyrer og des lige…et guldbryllup…og en rund fødselsdag…Jeg har ikke ligget på den lade side…

Jeg var forbi Black butikken for at se og høre om Boaz og Sayaka, der tilsammen kalder sig BCXSY og de laver de fineste designs. De finder “mesteren” inden for et håndværk og laver et samarbejde, hvor de udfordre de traditionelle måder at arbejde med og se det gældende håndværk på. Et virkelig inspirerende møde, som jeg sent vil glemme….flere af den slags, check deres hjemmeside  !

The design duo BCXSY in the Black store, Copenhagen 2013

The design duo BCXSY in the Black store, Copenhagen 2013

BCXSY, Boaz Cohen og Sayaka Yamamoto in the Black store, Copenhagen.

Og i uge 42 var vi en smut i Italy….vi er hooked…elsker varmen, elsker folkene og elsker ferie ;-).

Beautiful Anzio in October 2013....Sun shine !

Beautiful Anzio in October 2013….Sun shine !

Beautiful Anzio in October 2013….Sun shine !

I uge 44 kom mit lille julehæfte på gaden med Ude og Hjemme…Jeg gik i Jule mood i august og september. Klippede, klistrede, syede og ( min strikkekyndige mor ) strikkede på livet løs…Og til sidst drog jeg på 2 dages foto shoot i en skøn bjælkehytte, hvor der seriøst blev pyntet op til jul…

Nissebogen 2013 til Ude og hjemme.
 Jeg er glad for resultatet, som jeg håber rammer plet for Ude og Hjemme’s læsere.

I går aftes blev julen skudt i gang med Royal Copenhagens juleborde…hold nu op en skøn aften…Ned røg årets første æbleskive og gløgg…I’m getting in the mood !

Julie Brandt Dam havde dækket det ene af bordene i år hos Royal Copenhagen.

Julie Brandt Dam havde dækket det ene af bordene i år hos Royal Copenhagen.

Før jeg gik ned og blev julet, var jeg forbi Bodil Binner i Bredgade hvor hun selv, Facon Facon og Mielko viste deres smukke smykke design. Jeg er vild med Charlotte Mielko’s Saturn ringe i alle de fantastiske sammensætninger af metaller. Og så er de super rå…lige efter mit hoved…

Saturn ringe i forskellige metaller fra Mielko.

Saturn ringe i forskellige metaller fra Mielko.

Saturn ringe i forskellige metaller fra Mielko.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af goodies til herrerne.