Ugen der gak...

Juleønske idéer og en DIY gave idé.

Jeg er så utrolig heldig at jeg allerede har modtaget de første julegaver…

og tænker det er nogle virkelig gode idéer til din ønskeseddel, hvis du stadig har nogen der spørger efter ønsker… Først vil jeg anbefale Pønt’s vidunderlige smykker. Jeg er heldig at have fået fra den diamant slebne serie Facet i en “skinny” og en “ordinary” ring…Og et “odd pair” pinde…og så de runde øreringe, der kan bruges på 3 forskellige måder enten i kanten af øret…eller stukket igennem dit hul den ene eller anden vej, alt efter om du vil have tværpinden synlig…det er da genialt !

Facet i guld fra pønt

Det hele findes også i sort rhodium, silver og rosegold…De er ganske simpelt super smukke….

HP slate7, super fiks lille tablet. God gaveidé.

HP slate7, super fiks lille tablet. God gaveidé.

Derud over har jeg fået mig en HP slate 7, en super fiks lille ven i tasken…Jeg er helt vildt glad for den. Har en Ipad, der er gammel og ved at blive temmelig upålidelig, så denne tablet faldt på et tørt sted…Og igen en super god idé at ønske sig til jul…

Og i min begejstring syntes jeg lige at den skulle have et cover af de kreative slags…Og her er endnu en god idé til en hurtig julegave. Den tog mig ikke mere end ½ times tid at lave…så det er bare at komme i gang så kan hele familien få cover til telefoner, tablets eller bærbare. Du tilpasser bare størrelsen efter hvad den skal bruges til.

Dette skal du bruge.
En quiltet dækkeserviet,
lidt grosgran bånd,
og kantebånd til siderne.

Når du har fundet en dækkeserviet i et skønt mønster ( de findes i massevis i diverse 2-hand butikker ) klipper du den i bredden på din tablet plus sømrum og lidt plads til at tabletten kan ligge dernede.

Mål hvor dyb lommen skal være.

læg tabletten ned i en “lomme” ved at du folder det nederste stykke lidt op. Sæt herefter nåle i til at holde det fast.

Prøv at folde stoffet rundt om og placer dit bindebånd på øverste kant.

Fold stoffet rundt om, og placer dit bindebånd på øverste kant, Klip det i rette længde.

Sy bindebåndet fast i kanten.

Sy bindebåndet fast i kanten. Husk den ene ende er kort og den anden der skal snoes rundt om tabletten er lang.

Sæt nu kantebåndet fast i begge sider.

Sæt nu kantebåndet fast i begge sider, så det holder lommen lukket i siderne. Du kan med fordel folde og stryge kantebåndet, Så kan du sy det på i en arbejdsgang. Husk altid hellere en nål for meget i arbejdet end at du skal til at pille op fordi det ikke blev godt. En lektie jeg HAR lært….;-)

Færdigt tablet cover.

Færdigt tablet cover.

Og vupti så har du det skønneste og personlige tablet cover…og den er fin at hive op af tasken.

super simpel julegave idé…bare kom i gang…nemt, billigt og lavet med masser af LOOOVVEEEEE !!!!

 

 

 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gak...