Autumn / winter trends 2014 from Copenhagen fashion week.

Der gik cykel-myg i moden.

ja…vi er en cykel nation…og jeg er virkelig et pragt eksemplar af “hende der altid hellere tager cyklen”. Jeg syntes bare, det er meget nemmere lige at stoppe, hvis noget fanger mit øje ( som regel i et (tøj )butiksvindue.) Og det er nemmere at parkere….og man holder så godt som ALDRIG i kø….what’s not to like ?

Og derfor bliver jeg også altid lidt draget, når der findes smart cykel accessories…;-)

Så check lige disse paraplyer ud…de kan sættes på dit cykel styr, og du kan cykle afsted i tørvejr…De vender sig ikke i vinden, og kan tåle et ret højt vindtryk…super smart…check dem ud lige her. Senz6.

bicycle umbrella  from senz6.

bicycle umbrella from senz6.

Og så var der super lækre cykler fra det franske firma Martone Bicycling co. De kommer i flere farver, men denne nye orange var jeg ret vild med. Prøv lige at se detaljerne.

Details from Martone Bicycling co.

Details from Martone Bicycling co.

Og så havde et af mine ynglings brands cykler på podiet, da de viste deres AW14 kollektion. Nemlig Han Kjøbenhavn, der altid brillerer med fantastiske shows.

Check dette foto fra deres show, hvor deres modeller bliver trukket hen over podiet af muskel mænd med gas masker på hvide cykler…det er intet mindre end top cool preformance.

Han Kjøbenhavn AW 14 show in Copenhagen.

han kjøbenhavn

Er man ikke helt til de grå gasmasker, viste de i trend området på Crystal hall en noget mere feminin type af slagsen…

CIFF, Crystal hall AW14 trendzone

CIFF, Crystal hall AW14 trendzone

Og hov…skal man hoppe på cyklen og ikke lige komme i nærheden af en stikkontakt…så kan man få sådan en smart sag her. Strøm til mobil “on the go” fra Volt…den reddede mig flere gange under modeugen…en gadget der helt klart må blive sommerens store hit. Jeg tænker festivaller, kanotur, bjergvandringer osv.

Power to go from Volt.

Power to go from Volt.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn / winter trends 2014 from Copenhagen fashion week.