Der gik cykel-myg i moden.

Weekend forkælelse til digselv.

Det er weekend om lidt, og i denne uge har jeg lavet spa stemning til dit hjemmebad for Hendes Verden…Du får fif til at gøre lidt ekstra på badet…og så den super lette salt skrub, som er fantastisk til at rense og blødgøre din hud…jeg kan varmt anbefale den.

Så gå herind og få opskriften http://www.hendesverden.dk/handarbejde/hobby/Hjemmelavet-salt-scrub-med-olie-og-printede-etiketter/

DIY saltscrub

DIY Salt skrub i Hendes Verden denne uge. Gør lidt godt for dig selv i weekenden !

 

Jeg er også blevet præsenteret for nogle øko produkter til hud og krop, som jeg vil slå et slag for. Det er kvinder fra Syd Afrika der har startet projektet op fordi de selv manglede nogle produkter uden nogen former for kemikalier. De gik til de lokale kvinder, som kender de lokale råvarer, og nu producerer lokale sydafrikanske kvinder dejlige olier, voks og hånd lotion af holivenolier, bivoks og essentielle olier. Produkterne hedder oh-lief, der betyder “oh love” på afrikaan. Helt igennem skønne produkter der kan købes på http://www.pureday.dk/

oh-lief fra pureday.dk

Den skønne voks til kroppen og hånd sæbe- og lotion. Oh-lief’s emballager emmer af god stil, så de er lige til at stille fremme på badet.

Og så er der i dag kæmpe ur tema i Jyllands-Postens tillæg Tempo…hvor jeg har lavet interview med Peter Schmeichel. Masser af ur inspiration…og se lige her…hvilket übercool ur jeg drømmer om.

Qlocktwo hvor du får skrevet tiden...på 5 forskellige sprog...jeg er solgt.

Qlocktwo hvor du får skrevet tiden…på 5 forskellige sprog…jeg er solgt.

Her lige et lille kig til, hvordan sådan et interview foregår…Peter Schmeichel er tilstede ( rigtig rart ), en repræsentant fra Manchester United ( lidt spøjst, da jeg ingen intentioner havde om at tale om sport, og hun ikke forstår et ord dansk 😉 ), en repræsentant fra Bulova ure, og så deres danske pressekontakt Polhem Pr og JP’s søde fotograf. Så er vi vist også dækket ind, ikk’ ? Jeg kommer IKKE til at gøre noget forkert her…. Det var sjovt og en anelse anspændt…men sådan skal det nok være…der var vist engang én der sagde, hvis man skal interviewe sådan nogle “hot-shots”, og man bliver lidt beklemt ved situationen, så skal man bare forestille sig dem nøgne ( der er vi alle ens )…det er jeg glad for jeg ikke tænkte på i situationen ;-)…

Og med disse ord…RIGTIG GOD WEEKEND !

interview med Peter Schmeichel

Mig der interviewer Peter Schmeichel om hans rolle som ambassadør for Bulova ure. Læs interviewet i dag d. 21/3-2014 i Jyllands-Postens tillæg Tempo.

Så skynd dig i kiosken og lad dig inspirere til dit næste ur indkøb !

 

 

1 comment

  • Birgitte

    Hei Lene
    det er jo det cooleste ur ever:-). Orker næsten ikke at tenke på hva det koster……
    Ha en strålende dag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der gik cykel-myg i moden.