Solkrog med plads til hygge og god musik.

Nye kollektioner og hjemmelavede pizza’er.

Der er blevet vist efterår/vinter kollektioner for pressen den sidste måned, og jeg har været rundt og set rigtig meget…og mange virkelig flotte kollektioner. Desværre er jeg ikke så hurtig til at lave blog indlæg som jeg er til at instagramme, så vil du vide mere så følg mig på @lenenissen på instagram her.

Et af de event jeg gerne vil dele med jer er Normann Copenhagen’s pizza event…de har lavet et pizza wheel, den er rap i farverne og kan skære enhver pizza i småstykker.

Vi blev inviteret ud og lærer at lave pizza hos Tim Vladimir’s køkken i Valby. De var sjovt…rigtig sjovt…jeg er ikke sådan kokke-agtig men jeg hørte godt efter og fik faktisk fremtryllet en rigtig god pizza, når jeg selv skal sige det…;-)

Vi fik tip som, hvis det skal gå stærkt så brug bagepulver i stedet for gær, så er bunden hurtigt lavet…godt at vide i en travl hverdag. Min pizza øverst i billedet er det man kalder en “hvid” pizza, masser af mozzarella, gedeost, tyndt skårne kartofler, radiser, hvidløg og toppet med rucola…bon appetit !

Pizza, Tim Vladimir's køkken, valby, Normann Cph., Normann, Pizzawheel,

En super eftermiddag hos Tim Vladimir hosted af Normann Copenhagen.

Men det er jo ikke kun interiør jeg skal holde mig opdateret på…så jeg har også set rigtig mange skønne kollektioner, og dette er blot et par af dem. Gant viste både mænd og pige kollektionen, og selvom jeg skal kigge mest på mændene, så faldt jeg pladask for denne frakke fra pige kollektionen. Dobbelt krave og klassisk uld metervarer måske lidt maskuline, men det kan jeg jo godt lide.

Og så har jeg forelsket mig i Omega’s seamaster til kvinder…det er bare super fint…klassisk, enkel og lige som det skal være…eneste minus er prisen…men det skal nok ses som en investering. 😉

På loppemarked fandt jeg det store gamle vægur…har endnu ikke haft tid til at finde ud af om det virker, men det var så fint at jeg købte det alligevel…styling…styling…styling.

Og så viste Strellson deres helt fantastiske kollektion, og jeg har en svaghed for deres overtøj, det er totalt gennemført, masser af lækre detaljer og top kvalitet. Denne jakke er foeret med ( noget der skal ligne et gammelt militær tæppe) kraftig uld med det schweiziske flag, og indvendig er der en lille lomme til schweizer kniven…details…details…details…jeg er solgt.Strellson inside details of outerwear aw14, Omega seamaster for women aw14, vintage wallclock noname, gant female jacket aw14.

from top right Strellson inside details of outerwear aw14, Omega seamaster for women aw14, vintage wallclock noname, gant female jacket aw14.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solkrog med plads til hygge og god musik.