Menswear under modeugen. Part 1.

Nu er der mindre end en måned til….

Og jeg er altså ikke helt klar…

Så inden vi går helt i JULE MOOD, var jeg nede i TV2 Frihuset i efterårsferien, og lave lidt efterårs DIY med skovens skatte. Jeg har fået lov at ligge klippene her på bloggen, så fik I ikke set det, så er det muligt her.

Begge dele kan faktisk også bruges her til jul, så kunne man måske drysse lidt glimmer på og give rensdyret en rød næse, og pling….så har du Rudolf i et smukt landskab…De smukke glasklokker er fra Ib Laursen.

kastaniedyr.

Det sødeste rensdyr lavet af grene og kastanier. Se klippet hvordan du gør, der viser jeg en mindre version lavet af agern.

Klippet hvor jeg laver rensdyr i glasklokker.

Hjertekrans på renseribøjle. Lavet af kastanier af Lene Nissen, Peekaboo design.

Hjertekrans på renseribøjle. Lavet af kastanier af Lene Nissen, Peekaboo design.

Klippet hvor jeg laver hjertekrans.

Jeg lavede jo en del julerier til bladene i august og september…men jeg er kommet så langt væk fra dem…men heldigvis var jeg i sidste uge en tur rundt på nogle af de danske gartnerier med Floradania….og det endte i julestjerne himlen hos Gartneri Møllerhøj….altså hvis man er til julestjerner…den som vi nok alle bedst husker fra vores bedsteforældres hjem…jeg er stadig lidt en “sucker” efter dem…kan ikke helt sætte ord på hvorfor….en ting er sikkert, det er IKKE fordi Gustav sidste år blev udnævnt til årets julestjerne….den forstod jeg aldrig helt…og hvem der bliver i år…ved jeg faktisk ikke, men det afslører radio Nova på julestjernens dag d. 12/12.

Gartneri Møllerhøj, står på snorlige rækker.

julestjerner hos Gartneri Møllerhøj, står på snorlige rækker i november måned.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Menswear under modeugen. Part 1.