Nu er der mindre end en måned til....

All I want for Christmas….

nu skulle der så stå…is you….meeeen hvis der blev sneget et af disse smykker ind under træet, skal han da heller ikke høre for det. 😉

Jeg lavede en artikel til Jyllands-Postens jule tillæg, som var med i går…og jeg må sige…det er svært ikke at blive begejstret, når man sidder der og finder smykker til enhver smag og pengepung…Gå ind og læs juletillægget her, og på sider 68-70 ser du artiklen i fuld længde. Men her lige min top 3.

Jeg vil blive overlykkelig for at få dette tattooed Heart fra Bodil Binner, med min kærestes navn indgraveret på guldbåndet, så bliver det ikke mere romantisk.

Bodil Binner tatooed heart.

Guldsmed Bodil Binner har designet disse forskellige hjerter, du selv kan sammensætte på hendes website www.bybinner.com

Den danske guldsmed Bodil Binner har lavet en serie hjerte smykker. Dette kalder hun Tattooed Heart, hjertet er u rød koral med 18 karat guld bånd over, hvorpå du kan få indgraveret navn, og kæden er i oxideret sølv. Som her koster det 1.935 kr. Og på hjemmesiden www.bybinner.com kan man selv kombinere kæder og metaller som man allerbedst kan lide det.

Og denne ring fra Emquies-Holstein hedder “Kærlighedsringen”, der er et symbol på det rum der findes mellem to mennesker. Ringen, der bæres på venstre ringefinger, som er hjertesiden, former et bukket 8-tal, der både er symbolet på uendelighed og som samtidig danner et cirkulært rum over to fingre, der symboliserer kærlighedsrummet mellem to mennesker.

Kærlighedsringen fra Emquies-Holstein.

Kærlighedsringen fra Emquies-Holstein. Denne er i sølv, men findes i andre metalle og med diamanter hele vejen rundt.

Design duoen Emquies-Holstein laver Kærlighedsringen i forskellige metaller, lige fra denne i sølv til 2.200 kr, til en luksus version besat med diamanter hele vejen.

Bonoculo fra Josephine Bergsøe.

Bonoculo fra Josephine Bergsøe.

Bonoculo fra Josephine Bergsøe?s kollektion Ornat er et smykke inspireret af et monokel, der sidder en topas i vedhænget i stedet for glas. Med kæde som her i sølv koster halskæden 10.300, ønsker man en 18 k guld kæde bliver prisen 12.600 kr.

Og vil du inden du går ud og laver den store investering vide mere om GULD, så køb denne nye bog om emnet af smykke eksperten Nina Hald. Denne bog er èn i en lang række bøger om smykkernes forunderlige verden af metaller og stene fra Nina Halds hånd. Denne bog hedder GULD og koster 299,95 kr. fra Gyldendals forlag.

Guld af Nina Hald fra forlaget Gyldendahl.

Guld af Nina Hald fra forlaget Gyldendahl.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er der mindre end en måned til....