All I want for Christmas....

Retro jul….

Jeg har i denne uges Sally’s speciel lavet forsiden med den skønne stjerne i træfinér…

Sally's forside uge 49

Sally’s forside. Træfiner stjerne lavet af Peekaboo design.

Så vil I vide hvordan man gør så skynd jer i kiosken…og køb Hendes Verden hvor Sally’s er med. Dette hjerte kan man også lave og syntes du at det bliver for svært med finéren, kan du bruge papir strimler.

Hjerte i træfinér, design by Peekaboo design. Foto by Lene Nissen

Hjerte i træfinér, gå i retro mood, og lav finér pynt som i 70’erne. Design by Peekaboo design. Foto by Lene Nissen

Du kan købe træfinéren hos CC hobby…i en pakke med flere træsorter, så der er frit valgt om den skal være lys eller mørk…

Der er også gode idéer til gaveindpakningen i bladet…rigtig mange forskellige…her har jeg brugt træperler fra CC hobby og korkperler fra Søstrene Grene. Den skønne kurv er også fra Søstrene Grene.

Nostalgiske gaver...med et moderne tilsnit...Prøv med træ eller kork perler på gavebåndet, det giver en fin effekt. design by Peekaboo design og Foto Lene Nissen.

Nostalgiske gaver…med et moderne tilsnit…Prøv med træ eller kork perler på gavebåndet, det giver en fin effekt. design by Peekaboo design og Foto Lene Nissen.

Jeg håber I vil skynde jer i kiosken inden mandag og få masser af sidste øjebliks inspiration til julen…

Poetisk gaveindpakning fra Peekaboo design.

Poetisk gaveindpakning fra Peekaboo design. Brug fjer og hvidt papir og strøg lidt glitter over så bliver gaven hævet til nye højder.

Og står I med en far, mor eller kusine, der har alt, så har jeg den perfekte gave…nemlig den nye bog om magt og mode. Pari Khadem, der til dagligt styler landets politikere har sammen med Lotte Freddie og Elona Sjøgren lavet bogen “Magt og Mode”. Pari har stylet politikerne, Lotte Freddie har talt med dem om hvilken rolle påklædningen har for dem, og deres omgivelser. Elona Sjøgren har taget de smukke billeder.

Magt og Mode bogen der udkom for en måned siden. Spændende vinkel på politik og mode.

Magt og Mode bogen der udkom for en måned siden. Spændende vinkel på politik og mode.

Faktisk talte jeg på et tidspunkt med Pari under en modeuge, hvor hun lige havde lavet et interview til et tysk mode magasin, da de syntes det var helt fantastisk, at de danske politikere har en stylist….Men det er vigtigt at sende de rigtige signaler, når et budskab skal ud. Og samtidigt får vi fokus på dansk mode ude i verden, hvilket jo er vigtigt danske politikere støtter op om, det er trods alt en af de største eksportvarer herhjemme.

De tre samarbejdspartnere omkring bogen fra venstre Pari Khadem, en model stylet til dagens event, Lotte Freddie og Elona Sjøgren.

De tre samarbejdspartnere omkring bogen fra venstre Pari Khadem, en model stylet til dagens event, Lotte Freddie og Elona Sjøgren.

I bogen er politikerne stylet og ser alle brandgodt ud…det er dog noget over, hvordan de til dagligt indtager Christiansborg, men skal de ud til større arrangementer er det Pari de søger hjælp hos. Til bog receptionen havde Pari stylet denne fine model, og Annette von Einem har lavet denne overdådige blomster kreation i håret.

Den smukke hår kreation af Annette von Einem til bogens reception.

Den smukke hår kreation af Annette von Einem til bogens reception.

Bogen er udgivet på Historisk Forlag og koster 349,-. Så skynd dig forbi din nærmeste boghandel og køb et eksemplar.

Er du mand og skal til julefrokost, så se med på JP.dk hvor jeg guider til familie julefrokosten og firma julefrokosten

http://jyllands-posten.dk/livsstil/ECE7258185/Klar-til-julefrokosten/

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I want for Christmas....