Farver og forventninger.

True Blue….

FORM Collection fra Normann Cph.

Igår viste Normann Copenhagen deres Form Collection, som indeholdt de fineste blå stole og borde. Kollektionen er designet af Simon Legald som har arbejdet på denne serie i 3 år. Spisebordsstolen i deres blå version med pulverlakeret metal ben. Den er min klare favorit, jeg syntes de lette metalben tilføjer stolen noget nyt og moderne. Derud over fandtes de også, hvor både bord og stol har med træben. Farverne i kollektionen spænder fra Marsala (den røde Pantone har kåret til årets farve 2015), til klassiske sort og hvid, en lys grågrøn plus den støvede blå og mørke grønne, som du kan se på billederne herunder. Belægningen på bordet er i linoleum, som har en fantastisk slidstyrke og holdbarhed. Hvis du vil se hele udstillingen, hvor nogle af skitserne og step fra design processen også bliver udstillet, så smut forbi deres Flagship store på Østerbro i København. Udstillingen nu officielt er åben og løber frem til midt/slut marts.

he Form collection from Normann Copenhagen designed by Simon Legald.
The Form collection from Normann Copenhagen designed by Simon Legald

Allergivenligt DIY tæppe ;-).

Jeg er ikke helt færdig med de blå, for åbenbart kommer der en blå periode i enhver piges liv…for som jeg nu vælger blå farver til Flora’s værelse, så var det Ella, der for et par år siden fik hendes blå vægge. De er stadig smukke, og tapetet er fra en af Flüggers tidligere tapet kollektioner. De har lige lavet en serie nye tapeter i samarbejde med Helene Blanche, som er virkelig smukke dem kan du se her.

Ella's blue room, the colour no. 2482 and  the wallpaper is Happy Nature art no.341005 both from Flügger.

Ella’s blue room, the colour on the walls are no. 2482 and the wallpaper is Happy Nature art no.341005 both from Flügger. The butterfly lamp is a vintage find and so are the frames on the wall.

Jeg lavede et lille “fnug-fri” tæppe til Ella’s værelse, og her kommer lige en lille opskrift, hvis du har en halv time til overs og trænger til lidt fornyelse i stuen…så smid et tæppe i helt eget design på gulvet. jeg købte masking tapen i Silvan.

the masking tape you'll need for this project

You’ll need coloured masking tape. This is from Silvan.

All you need is : masking tape & a little imagination

start by making the edge as big as you want your carpet

start by making the edge as big as you want your carpet

Mark up the size you want your carpet, so you get an edge on your carpet.

Now you just let your creative mind run free....and design a carpet that suits your room.

Now you just let your creative mind run free….and design a carpet that suits your room.

And Voila !

masking tape carpet that's easy to change and make new designs.

Masking tape carpet that’s easy to change and make new designs.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farver og forventninger.