Creative World i Frankfurt.

Arietty kostume.

ja, det er jo i dag de fleste børn er draget i skole iført et kostume af mere eller mindre opfindsom karakter. I år ville Flora være Arietty, den lille pige, altså lille som i meget lille….hun er en del af låner folket, der bor under gulvbrædderne, hvor menneskene ovenpå pludselig opdager dem, og der sker masser af spændende ting…en film der er værd at se. Men jeg vil ikke røbe for meget….

Flora var simpelthen helt betaget af filmen og denne lille pige så vi måtte i gang med kostume til hende.

Og med papmaché fik vi lavet den kæmpe hår klemme, den blev malet rød, og så var der den store sukkerknald, som hun har i sin taske. Den lavede vi af en papkasse, der blev skåret til og beklædt med hvid Foam Clay fra CC hobby, så ligner den fuldstændig en kæmpe mæssig sukkerknald. Så skal Arietty også have en stor knappenål i bæltet. Da det var sidst på aftnen og vi ikke havde fået købt en passende størrelse rundstok, blev det to trommestikker der blev sat i forlængelse af hinanden. Udenpå kom sølvfarvet gaffa tape, og den store knop er en træ perle der blev malet gul.Arietty 1 copyArietty 2 copyArietty 3 copy

Flora as Arietty for carnival 2015.

Flora as Arietty for carnival 2015.

Tasken var et net der lige blev syet lidt om, og nederdelen blev syet af noget rødt denim jeg lige havde liggende. Den røde bluse havde hun i skabet, så manglede vi bare et tov så hun altid er beredt hvis der skulle være brug for det.

En okay let løsning jeg varmt kan anbefale jer til næste år med piger i den alder. Det kræver jo så også at man lige ser filmen og det er nemlig også rigtig hyggeligt.

Rigtig god fastelavn & god fornøjelse !

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creative World i Frankfurt.