Det er tid til at forspirer.

Væksthusene i Århus

Butterflies in the Botanic Garden in Århus , Denmark

Butterflies in the Botanic Garden in Århus , Denmark

Jeg var for en god uges tid siden en tur i Væksthusene i Botanisk Have i Århus…Og som den blomster-glade pige jeg er, så var det som et “match in heaven”… eller jeg følte ihverttil fælde, at jeg var havnet det helt rigtige sted…jeg kunne godt flytte ind på stedet…derfor vil jeg lige dele lidt af mine indtryk derfra med jer…inden jeg i morgen tager på tur rundt til nogle af de danske gartnere som vil vise sommerblomster…yeeehaaa…det bliver også godt !

Agave is one of my favorite plants

Agave is one of my favorite plants, here in the Botanic Garden in Århus, Denmark

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tid til at forspirer.