Urban Cultivator, en køkken revolution...

3 Days of Design i Cph.

Dansk design er stadig, noget vi kan være stolte meget af….

Jeg var lidt rundt at se hovedsageligt på nogle af klassikerne, mest fordi jeg var under tidspres, da jeg også lige skulle levere billeder og tekster til min kommende bog med masser af sommer DIY’s til at forsøde sommeren med…Håber I bliver fristet til et eller flere af mine projekter. Den udkommer d. 19 juni på Muusmann forlag og kan købes på saxo til kun 50,-. og hey der er mere end 30 idéer, opskrifter og des lige. Og så er det en e-bog…det skulle være det nye sort…og det er jo der jeg er :-).

Front cover for my new book on summer DIY's. It will be released 19 of June and can be bought on saxo.com

Front cover for my new book on summer DIY’s. It will be released 19 of June and can be bought on saxo.com

Tilbage til 3 Days of Design…Jeg ved ikke, om jeg var i mit feminine hjørne men jeg syntes, at jeg så pink, lyserød og nudes overalt. Her nogle af de ting, der fangede min linse.

Først det svenske brand House of Rym, der forener moderne svensk design med tunesiske håndværk. Brandet benytter sig af svenske designere og forener det med gammel traditionel tunesisk håndværk. Det er der kommet nogle virkelig fine ting udaf. Jeg faldt for det farverige og mønstrede porcelæn.

House of Rym swedish interior brand. they want to combine modern Swedish design with traditional Tunisian craftsmanship.

House of Rym swedish interior brand. they want to combine modern Swedish design with traditional Tunisian craftsmanship.

Hos Fritz Hansen havde stylisten fået lov, at slå sig løs med den lyserøde maling på al servicen på det smukke bord Essay designet af Cecilie Manz. Rundt om stod jubilæums modellen af 7’eren i pale pink og med guld ben…Stolen kan kun købes i 2015 og koster 4.500 kr. Jeg er vild med stylingen, der virkelig taler til mit DIY hjerte.;-)

Fritz Hansen pale pink anniversary edition of series 7. Creative styling on the table in all pink...

Fritz Hansen pale pink anniversary edition of series 7. Creative styling on the table in all pink…

Jeg er ikke 100% sikker, men det kunne godt være samme stylist, der havde været forbi Montana, og style deres nye linie Montana Collection. Der var hvert møbel sat op på en væg i samme farve. På væggen sadhelt enkelt nogle elementer, der viser hvor og hvad man forestiller sig møblet brugt til også malet i samme farve. Igen syntes jeg super fin styling, (ville ønske det var mig, der havde haft en finger med der ;-/).

Montana Collection. Is a fleksible funiture system with lots of usability. The design is by Peter J. Lassen and you can choose between 42 colours.

Montana Collection. Is a fleksible funiture system with lots of usability. The design is by Peter J. Lassen and you can choose between 42 colours.

Hos Erik Jørgensen faldt jeg pladask for denne sofa TOWARD, designet af Anne Boysen. Den står allerøverst på min wishlist…den er så fin… Tror jeg ville nyde både at sidde, ligge og slænge mig i den.. den vil gøre underværker i min stue…Smukt og funktionelt design !

The sofa TOWARD designed by Anne Boysen and manufactured by Erik Jørgensen.

The sofa TOWARD designed by Anne Boysen and manufactured by Erik Jørgensen.

Der er meget mere materiale jeg gerne vil vise jer fra 3 Days of design, så jeg vender tilbage med endnu flere lækkerier…men rid med på den pink bølge…det lugter også rigtig meget af sommer, som er lige på trapperne.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Cultivator, en køkken revolution...