Design diversitet

Sommer DIY, min nye e-bog er klar til download…

The new ebook on summer DIY from Lene Nissen, you will get lots and lots of creative summer ideas, for the rainy days or just sit in the sun and be creative.

The new ebook on summer DIY from Lene Nissen, you will get lots and lots of creative summer ideas, for the rainy days or just sit in the sun and be creative.

Så er den endelig her…jeg har glædet mig rigtig meget til at vise jer den første i en hel serie DIY bøger, jeg kommer til at lave til alle jer der savner at have idéerne samlet ét sted, og som ligesom jeg ELSKER at nørkle og fremtrylle sjove pusse-løjerlige ting og sager. Bogen indeholder masser af super hyggelige projekter til hele sommeren, der er masser af gode idéer, du kan lave af dine skaller, sten og fjer, som du har fundet på ture ved stranden…og det er NU hvor vejret er lidt trist (ja, lad os nu bare sige det som det er) at det hele skal findes frem og I skal sætte jer og fremtrylle sjove ting og sager.

Så skal I da have et lille sneak peak på noget af det bogen indeholder…Og bliver I fristet til at købe den, så klik her, og for mindre end du betaler for et blad i kiosken ..nemlig 50 kr. kan du få knap 100 sider med masser af inspiration…det er næsten ikke til at sige nej tak, vel ? 😉 Og hvis I skulle købe den, vil I så ikke tage 5 min. og komme med ris og ros…det vil jeg blive så glad for….så kan jeg nemlig rette de kommende bøger ind efter jeres behov…på den måde er DU faktisk med til at skabe de kommende bøger ;-).

book release, Sommer DIY by Lene Nissen

This is just a sneak peak of some of the ideas that is in my new DIY ebook. There is lots and lots of inspiration to many hours of creative “hygge”, a Danish Word which can not really be translated, but cosyness….I guess is the closest it gets.

Jeg håber I er friske på det nye medie nemlig e-bøger….jeg skulle selv lige vænne mig til tanken, men hey…det er det nye sort…og efter i går at have slæbt 2 store IKEA poser fyldt med blade på genbrugsstationen, så må jeg sige…GIV MIG DET TIL DOWNLOAD…hold nu op det vil spare mig for bunke på bunke af blade, bøger og des lige…sikke en orden der vil blive, hvis det hele kommer til at ligge i min skønne tabS…som allerede følger mig trofast overalt…Det er vejen frem…

Go go go...Saxo dot dk...

Go go go…Saxo dot dk…
sommer DIY, and you’ll be there 😉

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design diversitet