Sommerhus make-over !

Krea idéer til sommeren !

Knyttet venskabsarmbånd i selskab med Heart bracelet fra Pønt og navne bøjle armbånd fra Me & Audrey, begge nogle af Danmarks virkelig dygtige smykke designere.

Knyttet venskabsarmbånd i selskab med Hjerte armbånd fra Pønt og navne bøjle armbånd fra Me & Audrey, begge nogle af Danmarks virkelig dygtige smykke designere, som jeg selv er ret vild med.

Danmark er skøn…sommeren er skøn…den er ikke så varm som sidste år, men den ligger op til en masse krea projekter…Jeg er begyndt at knytte….masser af venskabs armbånd…i alle mulige farvekombinationer. Jeg har lavet en lille video, hvor jeg viser dig hvordan du gør…det er ret simpelt, så det er bare at komme i gang.

Jeg skal altså lige undskylde de lidt specielle klip, men video redigering er ikke min stærkeste side ;-).

Men jeg håber I kan forstå hvordan man laver armbåndet…og skulle I have problemer med at finde fine farver bomuldsgarn så vil jeg lige anbefale Karen Klarbæk’s nye web shop, hvor hun netop sælger bomuldsgarn i skønne farver.

Skulle I have lyst til mere krea inspiration, så ligger min ebog jo stadig til download hos saxo. Sommer DIY af Lene Nissen. I søndags fik den en fin omtale i Jyllands-Postens tillæg Boligen, se med her og prøv eventuelt denne idé fra bogen af derhjemmme.

3 D collage af dine strand fund. Se her hvordan du gør. Uddrag fra bogen Sommer DIY. Køb e-bogen hos Saxo.dk næsten 100 siders inspiration og mere end 30 idéer til kun 29,95 kr.

3 D collage af dine strand fund. Se her hvordan du gør. Uddrag fra bogen Sommer DIY. Køb e-bogen hos Saxo.dk næsten 100 siders inspiration og mere end 30 idéer til kun 29,95 kr.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus make-over !