Boho chic med frynser.

Smyk dig…

Jeg har været begravet i juleland det sidste stykke tid…i går kunne jeg sende den sidste tekst og de sidste billeder afsted til forlaget til min 3. DIY bog (denne gang også på tryk)…den bliver meget større end e-bogen…og er sprængfyldt med julerier…den kommer i slut Oktober…glæd jer…det gør jeg ihverttilfælde ;-).

I’ve been buried in Christmas land for some time now … yesterday I was able to send the last text and the last pictures off to the publisher for my third DIY book (this time also in print) … it is bigger than the ebooks… and is filled to the burtings point with Christmas ideas … it comes in the end-October … look forward to it … I do ;-).

My Christmas book as it will look when it hits the bookstores later this year.

My Christmas book as it will look when it hits the bookstores later this year.

Men samtidig har jeg svigtet bloggen lidt…det beklager jeg meget, prøver at råde bod på det med en lækker GIVEAWAY…da jeg nemlig vil fortælle lidt om smykker…Så bliver det også et par super cool øreringe, du kan vinde fra Gaia Jewels, som Cecilie Hother står bag…hun har nemlig oprindeligt en uddannelse fra Institut for ædelmetal.

Jeg mødte hende på Copenhagen Jewelery and Watch show, som er en smykke og ur messe for branchen, og jeg var der som presse, da jeg skulle lave en side til Jyllands-Posten om de nye smykker, den kan du se her.

But while I have been writing, I have let down the blog a bit … I am very sorry, trying to remedy it with a delicious GIVEAWAY … and I will tell you a little about jewelry … So it will also be a pair of super cool earrings you can win from Gaia Jewels, which Cecilie Hother is behind …

I met her at the Copenhagen Jewelery and Watch show, which is a jewelry and watch fair for the industry, and I was there press because I had to create a page for Jyllands-Posten on new jewelry, this you can see here.

The Jewelery page in Jyllands-Posten a couple of weeks ago.

The Jewelery page in Jyllands-Posten a couple of weeks ago.
Still very good Danish jewelery design.

Og det er netop disse øreringe, som kan kombineres på forskellige måder, her viser Cecilie selv nogle af kombinations mulighederne.

And it is these earrings that can be combined in different ways, here shows Cecilie the combinations.

"Cirkel i cirkel" earrings, by Gaia Jewels, here the designer Cecilie Hother shows some of the combinations that is possible with her design.

“Cirkel i cirkel” earrings, by Gaia Jewels, here the designer Cecilie Hother shows some of the combinations that is possible with her design.

Det er de rhondinerede (sorte) som du kan vinde og herunder ser du mine 2 ynglings kombinations muligheder. For du kan netop kombinere dem med de øreringe du allerede har. Jeg har kombinret med Pønt’s odd pair Sticks. Og med et par super klassiske perler fra Schoeffel, jeg syntes det giver dem et cool look…og det er så sjovt at lave ens egen kombination…Jeg er helt solgt…så kommer den lille designer op i én , og du kommer helt sikkert ikke til at møde nogen med samme kombi.

It is the Black silver ones that you can win and below you see my two favorite combinations. You can combine them with the earrings you already have. I have combined with Pønt’s odd pair Sticks. And with a pair of super classic pearls from Schoeffel, I think it gives them a cool look … and it’s so fun to make your own combination … I’m completely in love … and your inner designer can come to life and you are certainly not going to meet someone with the same combination.

My favorite combinations. on the left it is with Pønt odd pair Sticks, and on the right a pair of Classic Pearls from Schoeffel.

My favorite combinations. on the left it is with Pønt odd pair Sticks, and on the right a pair of Classic Pearls from Schoeffel.
Love the way you can change your look.

Klarlund forhandler perler fra Schoeffel, og jeg var så heldig at blive inviteret ind for at høre lidt mere om perler, som jo er en videnskab i sig selv…Og jeg er altid nysgerrig på den slags, og vil gerne videregive den lille korte beskrivelse af de forskellige type perler til dig, så du kan være forberedt hvis du bliver i shoppe humør…

Schoeffel Pearls are being sold from Klarlund, and I was fortunate to be invited in to hear a little more about pearls, which are a science in itself … And I’m always curious as to the kind and would like to pass the small short description of the different type of pearls to you, so you can be prepared if you are in the shopping mood …

FERSKVAND

Kaldes også flodperler. Denne type muslinger dyrkes primært i Kina, men er også at finde i Storbritannien, Nordamerika, Rusland og Europa. En musling kan i sin levetid producere optil 24-32 perler i snit.

FRESH WATER

Also known as river pearls. This type of mussels are grown primarily in China, but is also to be found in Britain, North America, Russia and Europe. A mussel can in his lifetime produce up to 24-32 pearls in cuts.

AKOYA

Er en saltvandsperle der typisk dyrkes i Japan. Det tager ét til to år at producere én akoya perle. Ud af 1000 akoya muslinger er det typisk kun 50 der er af god kvalitet. Akoya perlen anses for at have den mest intense glans blandt alle hvide saltvandsperler og kan blive op til 10 mm.

AKOYA

Is a saltwater pearl typically grown in Japan. It takes one to two years to produce one Akoya pearl. In 1000 Akoya mussels, it is typically only 50 that is of good quality. Akoya pearl is considered to have the most intense shine among all white saltwater pearls and can be up to 10 mm.

SOUTH SEA

South sea perler kan blive op til 16-20 mm og kommer typisk fra havene omkring Australien, Indonesien og Mergui (Myanmar og Filippinerne). Farvemæssigt bevæger de sig i hvid, sølv og guld. Det tager op til 24 måneder før perlen er færdig.

SOUTH SEA

South Sea pearls can grow up to 16 to 20 mm and typically come from the seas around Australia, Indonesia and Mergui (Myanmar and the Philippines). Colour-wise, they move in white, silver and gold. It takes up to 24 months before the bead is finished.

TAHITI

Sorte perler der typisk bliver fra 9-18 mm. Findes i havene omkring Tahiti i Stillehavet. Kun 3-5 % af høsten er af god kvalitet og 1-2 % af disse har en god farve.

TAHITI

Black pearls are typically from 9-18 mm. Available in the seas around Tahiti in the Pacific. Only 3-5% of the harvest is of good quality and 1-2% of these have good color.

Og så lige nogle perler jeg bare ikke kunne stå for, da jeg var på smykke messen, nemlig fra Ruben Svart…så jeg måtte lige tage et billede…og drømme om en dag at svinge den beauty om halsen.

And then some pearls I just could not resist, when I was on the jewelery fair, from Ruben Black … so I just had to take a picture … and dream of one day to swing the beauty around my neck.

Beautiful Pearl necklace from Ruben Svart seen at the Jewelery and Watch show in Copenhagen.

Beautiful Pearl necklace from Ruben Svart seen at the Jewelery and Watch show in Copenhagen.

Men hov…så var der jo lige det skønne par rhodinerede øreringe “cirkel i cirkel” fra Gaia Jewels som du kan være heldig at vinde, alt du skal gøre er at fortælle i kommentarfeltet hvilke øreringe du vil kombinere med, hvis du vandt dem, og så skal du skrive hvor du følger Peekaboo Design, det kan være ved at subscribe på bloggen eller følge på facebook, eller bloglovin’ og så ér du selvfølgelig også meget velkommen på instagram. Konkurrencen er kun for læsere bosiddende i Danmark.

But wait … then there was just the beautiful couple rhodium-plated earrings “circle circle” from Gaia Jewels as you can be lucky enough to win, all you have to do is tell in the comments box which earrings you want to combine with if you won them, and then you write when you follow Peekaboo Design, it may be about to subscribe to the blog or follow on facebook, or bloglovin ‘and then you are also welcome on instagram. This competion is only for residents living in Denmark.

Giveaway

Giveaway

Der har været nogen der syntes det var svært at finde kommentarfeltet, men du klikker bare på den lille tale-boble over indlægget, så skulle de gerne komme frem under indlægget…rigtig god fornøjelse…jeg trækker en vinder næste søndag d. 27/9-2015 kl. ca. 20.

 

28 comments

 • Perler! Det er bare en klassiker.. Følger på BL som jeg har gjort et stykke tid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så fine… De kan jo blandes med alt.. men synes at de vil være meget smukke med diamanter. Mine diamanter har jeg altid på og jeg har brugt dem i snart 30 år og de trænger til en update!! ✨✨

  Følger dig på IG og FB
  Hav en dejlig søndag
  knus @Lachris_cph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg vil bruge dem med den lille cirkel foran og den store bagved. De er virkelig flotte. Troede ikke hun kunne lave sådan noget 🙂 Jeg følger på bloglovin og facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Åh hvor er det altså nogle smukke øreringe.
  Jeg kan simpelthen se SÅ mange kombinationsmuligheder. F.eks. vil de være perfekte med simple rhodinerede ørestikker med f.eks. med én eller flere ædelsten eller med facetsleben hvid topas. De ville også være fine med sølv ørestikker eller som angivet, med en lækker lille perle. Men de fungerer jo også i deres “rene form” <3

  Jeg følger dig allerede via. Bloglovin' 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  De er helt vildt fine! Jeg ville kombinere med perler 🙂
  Jeg følger dig på bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Hvis jeg vinder må min kæreste selv finde ud af hvad hun vil kombinere dem med. Jeg synes de er fine som de er. Hun bruger dog normalt kun guld Men mon ikke hun ville blive glad alligevel…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Hvis jeg ville kombinere dem med noget (synes de er ret fine som de er) ville det nok være en pink perle eller lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Ej hvor er de flotte! Jeg krydser fingre for at vinde dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil kombinere med nogle perleøreringe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Åh.. de er smukke. Og smarte.. Jeg kan godt lide at ting har flere muligheder.
  Jeg følger dig faktisk alle tre steder, kan jeg se.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Så flotte!! Håber jeg bliver den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Hvor er de altså smukke. Jeg vil kombinere med perler – det ser super godt ud. Jeg følger på bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger dig på bloglovin 🙂
  Synes de er rigtig fine med perlerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Gud, det anede man ikke lige – at Cecilie Hother også kunne den slags. Sejt. Jeg har faktisk ikke så mange ørenringe. De eneste, jeg har, faktisk, er nogle ret fine nogen fraaaaaa…. Åh. Og navnet er selvfølgelig væk. Men de ligner små lakridser. De er ret fine. Sorry, min hukommelse er formet som et DØRSLAG. Nåmen, mine lakridsørenringe tror jeg ikke, ville passe så godt til det fine sæt, du udlodder, så indtil videre ville jeg bruge dem helt straight og uden anden involvering 🙂

  Dejlig dag til dig!
  (jeg følger dig på bloglovin’ og nu også IG :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Hvor er de flotte.. jeg ville kombinere med perler.. det kunne være flot.
  Jeg følger dig på Bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Vildt smukke. Følger dig på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De vil gøre sig super fint sammen med mine simple sterling silver ringe i ørene 🙂
  Jeg følger på BlogLovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  De er fine. Jeg ville bruge dem med den lille cirkel foran og den store cirkel bagved øret. Følger på Facebook og Bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Jeg synes ideen med perler er super god, så den er jeg med på 🙂
  Jeg synes godt om din facebook side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Jeg vil blande dem med nogle små stykker fra en gammel kæde, så der kommer lidt dingel tangel på 😀
  Følger på bloglovin!
  Knus Maria :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg følger på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig smukke og vil gøre sig godt med perler. Jeg følger på bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boho chic med frynser.