Vinderen er fundet !

Startag smykke.

Jane Kønig har lavet en kollektion af vedhæng som hun kalder “star tag”. Det er de 12 stjernetegn i en forenklet udgave. De er enkle og grafiske i udtrykket. Meningen er at du hænger dem i din halskæde måske alene eller sammen med andre vedhæng. Der er ikke et øsken, hvor din kæde skal igennem, hvilket gør at du selv bestemmer hvordan du ønsker dit vedhæng skal hænge. Lidt på skrå, på hovedet eller noget helt trejde.

Jane Kønig have made a collection of pendants which she calls “star tag.” It is the 12 zodiac in a simplified version.They are simple and graphic in their expression. The idea is that you hang them in your necklace perhaps alone or with other pendants. There is not a eyelet where your chain to go through, which means that you decide, how you want your pendant to hang. A slight angle, upside down or something else, it’s your choice.

This is the startag for Twin/Gemini from the Danish jewelery designer Jane Kønig.

This is the startag for Twin/Gemini from the Danish jewelery designer Jane Kønig.

Jane holdt en fantastisk aften i stjernernes tegn for at lancerer disse tags. Først blev kollektionen vist frem i butikken og siden blev vi (bloggere og presse) kørt i busser til Sunday, hvor der var pyntet op med de smukke plakater der er blevet lavet til hvert stjernetegn. Ovenover ses mit stjernetegn nemlig tvillingen. Og hver gæst fik sit horoskop som bordkort (vi havde opgivet fødselsdag og tidspunkt) med et matchende star tag. En super fin aften i skønt selskab. Og nu er jeg ikke den store astrolog….så altid sjovt at få et så specifikt horoskop…Fint event, men vigtigst af alt…rigtig fine vedhæng.

Jane gave a great night accompanied with the stars to launch these tags. We all meet in her shop to see her Collection and later we (bloggers and the press) was driven in buses to Sunday Club, which was decorated with beautiful posters that have been made for each zodiac sign. Above is my zodiac the Twin. And every guest got his horoscope as place cards (we had given birthday and time) with a matching star tag. A super fine evening in fantastic company. And I am not that much into astrology …. so it is always fun to get such a specific horoscope  Great event, but most importantly really fine pendants.

My Horoscope and the beautiful twin pendant, here worn as a bracelet.

My Horoscope and the beautiful twin pendant, here worn as a bracelet.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet !