Startag smykke.

Lingeriets mysterium og en lækker giveaway.

Når man som kvinde bruger formuer på lækkert lingeri er det hovedsageligt for vores egen skyld. Man har det bare meget bedre når man ved, at selv inderst inde er alt iorden, sådan har jeg det ihverttilfælde…og det gør selvfølgelig heller ikke noget at kæresten også syntes at “alt er iorden”.

When you as a woman chooses to spend a fortune on lingerie that only youself know is there, it is mainly for your own satisfaction. You can’t deny that you feel better when you know that whats underneath your clothes is also okay. and it also feels better when your boyfriend thinks “everything is okay“. 

From Triiumph Lingerie is this shape Wear with velvet print...I'm totally in love. And I promise you really get shaped !

My favorite from Triumph Lingerie is this shape Wear with velvet print…I’m totally in love. And I promise you really get shaped !

Men bedst som jeg troede at det hele var i top…..finder jeg ud af at jeg bruger den HELT forkerte størrelse i bh. (åbenbart er jeg en af de 70 % kvinder der bruger forkert bh størrelse. Kilde Change lingeri.) Her gik jeg og troede at jeg med mine små gajoler måtte være størrelse 14 år =a skål. Men nææææ nej….jeg har nu været rundt et  par steder og fået “en fitting”…. det betyder bare at en ekspedient lige guider dig til den rette bh….og at få bhen sat ordentligt….for det er heller ikke lige meget, hvor bhen sidder på ryggen eller hvordan du får selve brystet bukseret ind i skålen….jo…jo…jeg er blevet meget klogere og har nu bher i skåle fra a (det er dem jeg selv tidligere har købt) op til dobbelt d. Hvad skete der lige der…. Nåå, jamen så kom jeg så ned i et bælte mål på 70 cm.  istedet for 75 cm. som jeg ellers altid plejer at købe…

But just as I thought everything was fine….. I find out that I use the COMPLETELY wrong size of bra. (apparently I am one of the 70% of women who uses the wrong bra size. Source Change lingerie.) All the time I have been thinking that my very small boobs would be a size A cup. But noooo..no …. now I have been around a few lingerie shops and got a fitting” …. it just means that a salesperson guides you to the right bra …. and to get the bra set properly .. ..for nor is it a matter where the bra sits on your back or how to get the chest arranged into the bowl …. well well I have become much wiser on bras. I now have bras in my drawer from A cups (these are the ones I myself have previously purchased) to double D…. I am confused and not really sure what just happened …. Well, now I got the belt size smaller and am now 70 cm. instead of 75 cm. Which I always used to buy

A feminine look from Change Collection "The intimate Britney Spears".

A feminine look from Change Collection “The intimate Britney Spears”.

Det har været virkelig lærerigt og sjovt at prøve lingeri på den måde….jeg er ellers typen der mener at det klare jeg fint selv. Nok mest fordi jeg ikke helt er pjattet med at stå i et prøverum uden sååå meget tøj på, med en slim size ekspedient på max. 25 år. Bare kald mig snerpet.

It has been really educational and fun to try lingerie that way …. I am normally the type who believes that I’ll do fine myself. Mostly because I do not quite fancy a dressingroom without tooo much clothes on and a goodlooking salesgirl who is maxium 25 years old…just call me uptight.

I love this colourful look from Passionata, and the bra type is very young and I love when a colourful strap is visible under your blouse...

I love this colourful look from Passionata, and the bra type is very young and I love when a colourful strap is visible under your blouse…

The matching hipster is also really cool, also from Passionata.

The matching hipster is also really cool, also from Passionata.

Men hvad har jeg så lært..

1. Hvert brand har deres egen størrelser (det er de sikkert ikke enige med mig i, men det er min oplevelse) …du kan ikke regne med at du ALTID bruger samme størrelse.
2. De forskellige bh modeller er ikke alle lige velegnede til store og små bryster. …så her må man finde sin favorit. Skal der ekstra push-up eller vil man hellere have uden nogen form for padding og bøjler. Det er svært at komme med noget generelt her, da det virkelig er meget individuelt om man er til det ene eller andet. Og hvad der klæder ens krop.
3. Når bæltet på en bh bliver mindre bliver skålen det tilsvarende større . Dvs. Når du går ned i bæltet, så skal du formentlig have en større skål.

But what have I learned ..

1. Each brand has their own sizes (they certainly do not agree with me, but it’s my experience) … you can not count on you to ALWAYS use the same size in bras.
2. The different bra models are not all equally suited to large and small breasts. so here you have to find your favorite. Should extra push-up or will you rather have without any padding or wire. It is difficult to make any generalizations here, because it really is very individual whether you are one or the other. And what suits your body.
3. When the belt of a bra is smaller the greater the corresponding bowl. That is, when you go down in your belt size, then you probably have to get a bigger bowl size.

From the french lingerie brand Chantelle, they focus on quality, fit and elegance, this is a really wellfitted bra, which also looks fantastic.

From the french lingerie brand Chantelle, they focus on quality, fit and elegance, this is a really wellfitted bra, which also looks fantastic.

Tendenser indenfor lingeri.
Jeg har nu set lidt forskellige brands nye kollektioner, og syntes jeg ser dette generelt.
Lingeriet er blevet mere feminint, de går helt amok med blonder, flæser og detaljer som sløjfer o.lign.
Der er mange flere farver, vi skal prøve andet end sort, hvidt og nude. …der bliver mikset farver og der er mange flere klare farver.
Så er der også en tendens til at det bliver frækkere syntes jeg, hele bølgen af bondage som også har været synlig i moden, det seneste stykke tid er også tydelig på lingeriet, og det jeg har set, er lykkedes rigtig fint uden det bliver vulgært.
De lette bh’er uden støtte, hvor det bare er blonder er også meget populærer.
Og så er det som om at g-strengs trusse  er ved at blive afløst af en slags g-streng, hvor der sidder blonde og dækker det meste af balden,  det er ikke helt en hipster.
Højtaljede trusser er det nye sort, de skal går helt op i taljen. Og fåes de med en opstrammende effekt, så er vi helt i mål. Så billeder af pinup piger fra 50erne er det helt rigtige look….

Lingerie trends.
I have now seen a Little some of the different brands new collections, and what I see en generel is this.

1. The lingerie has become more feminine, the designers go crazy with lace, ruffles and details like bows.

2 There are a lot more colors we have to try everything else than black, white and nude. … it’s mixed colors and there are a lot of colors.
3. 
There is also a tendency for it to be naughtier, I thought the whole bondage thing, which has also been visible in fashion, the past seasons is evident also in the lingerie and what I have seen, they managed to make the styles without them being vulgar .
4. 
The light bras without support, where it’s just lace is also very popular.
5. 
And then it’s like the g-string panty is being replaced by a kind of thong, which has lace covering most of the buttock, it is not a hipster, but almost similar.
6. 
Waisted briefs is the new black, they have to go right up to the waist. And support with a firming effect is extra bonus. So pictures of pinup girls from the 50s is the right look ….

A bit of the bondage look with the straps. This is from Change Lingerie.

A bit of the bondage look with the straps. This is from Change Lingerie.

Nå, men nu skal I så ikke snydes for at blive beriget med et sæt virkelig lækker lingeri fra Chantelle,  det eneste I skal gøre er :
1. Følge peekaboodesign på Facebook, bloglovin eller subscribe til at få Peekaboo i din mailbox. Du er også altid velkommen til af Følge med på instagram hvor jeg poster noget oftere. @peekaboodesign_lenenissen
2. Men rigtig vigtigt også, husk at skrive hvilken bh og trusse størrelse i kommentarfeltet.

Jeg trækker en vinder mandag d. 12/10-2015. og vinderen får direkte besked indenfor 3-4 dage.

The fantastic bra Revele Moi from Chantelle, this can be your...

The fantastic bra Revele Moi from Chantelle, this can be your…

The fantastic bra Revele Moi from Chantelle, this can be your...

The fantastic bra Revele Moi from Chantelle, this can be your…

35 comments

 • Rikke

  Sikke en lækker give-away og en masse nytig viden!
  Følger sig da allerede på bloglovin og følger dig nu også på facebook og instergrag 😉
  Jeg bruger D70 i BH og 34-36 i trusser
  – Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg følger på BL.
  Str. 80C og 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også haft den forkerte BH i årevis, og det lader til jeg er en 80E skål… Skulle også lige synke den selv, men XXX fingre for denne skønne giveaway, og følger dig som altid på FB 🙂

  A x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holmgren

  Jeg følger på facebook og bloglovin’!
  Jeg er en imponerende 85H samt 44 i trusser. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Mmm skønt undertøj og MEGET gode råd!

  Er lige blevet fittet til 70E og trusser i 38 🙂

  Følger på bloglovin og på instagram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Rye Jensen

  Jeg mener at jeg bruger en str 85 D og str 42 i trusser.
  Jeg har godt nok ikke fået lavet en fitting, men jeg har læst og ikke mindst prøvet mig frem og fundet ud af at det er den størrelse jeg har det bedst med at have på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Følger på BL

  Str 75G og 40. Rigtig lækkert sæt!☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Følger på bloglovin 🙂
  Min str er 75 b og small. Super godt indlæg. Synes også størrelserne kan være meget skiftende, alt efter mærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg bruger 75E og str. 40 (tror jeg nok 🙂 Jeg følger dig på Bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  75A og str. 38 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bruger som regel 75 b og str 38 i trusse. Vil elske dette sæt.
  Følger dig på Bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieA

  Wauw for en lækker Giveaway. Chantelle laver simpelthen det fineste undertøj, og kvaliteten er altid i top 🙂
  Jeg bruger en str. 40 i trusser og en str. 80F i bh.

  Jeg følger med på bloglovin og Instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie
   Ja, du har så ret…Chantelle er virkelig en klasse for sig…super skønt, og dejligt du vil være med !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg smilede, mens jeg læste dit indlæg. Jeg har nemlig været igennem, nøjagtig den samme oplevelse :-D. Det er gået op for mig, at brysterne ikke bare sidder lige foran, men faktisk fortsætter om under armene – og så har jeg er i gang med at udskifte mine A-skålsbh’er med C80 og D75’ere. Tænk, at man er så blufærdig, at det skal tage mange år, før jeg har fået rigtig tjek på det ;-).
  Og trusserne skal være str. 38 (hvis de er små i str., så 40).

  Jeg synes sættet er umanerligt lækkert, så jeg håber, det kan blive en del af min nye lingeriegarderobe ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger på bloglovin. Størrelse pyha, den var svær i forvejen, men med det du skriver bliver det et gæt, 42 i trusse og måske 80 C i top.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Jeg følger på bloglovin 🙂
  Min str. er 65D og 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Sikke et flot sæt! jeg bruger str. 80D og str. 44/xl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  85B og 42, og jeg følger på bloglovin’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Hmmm det er jo lidt svært med de størrelser 😉

  Jeg tror at det er 80E og str. 44 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe M

  Det er også forskelligt fra brand til brand med mig. Men vil tro str 80 C i bh og str 42 i trusse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  hej jeg bruger 85 b og str 42 i trusse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Vildt lækker give away. Og jeg følger forresten med stor glæde med på Bloglovin’. <3

  Min størrelse er, som for flere andre, ret ukendt.. Men jeg plejer at være en str. 36 i underdel. Og overdelen er i hvert fald en 65E hos Change, så hvis størrelserne minder om hinanden, burde jeg kunne passe den (hvis de er små i omkredsen, er jeg dog en 70E) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Følger på instagram og Bloglovin as per usual 🙂

  Forresten, SHIT en lækker konkurrence! Krydser fingre. Undertøjet ville passe perfekt i trussen str. 38 og BH’en i en 75B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gosia

  følger på fb og ig
  jeg har en chantelle på lige nu :), og change er eneste mærke jeg kan købe (næsten) uden at prøve.
  75 C i bh og trusserne i 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rørbæk

  Følger med på bloglovin og facebook 🙂

  Jeg bruger B75 og str small/36 i underdel. Krydser fingre! Lækkerlækkerlækker giveaway 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg er med alle stederne.. 🙂
  Jeg er en str. 44 // 80 F (afhængig af mærket).
  Tak for en god blog – jeg nyder at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg bruger str 80 D i BH og str 38 i trusser, følger på bloglovin,facebook, og instagram. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Durup

  Størrelse. … Hmmm. .. som du selv skriver er det svært at svare på. For et år siden var jeg helt skråsikker. … Men efter et stort vægttab er der ingen mål jeg er helt sikker på. MEN…. vil tro en 80 c og str 42

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Susan
   Husk at skrive hvor du følger Peekaboo…det bliver jeg så glad for at vide….og del endelig med veninder, hvis du har lyst ;-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Startag smykke.