Chantelle lingeriet er på vej til....

Re-design din vintage blazer.

Der er ikke noget bedre end, at sætte et personligt fingeraftryk på sit look…og det kan gøres for en slik, hvis du vælger at opdatere en gammel blazer.

Jeg fandt denne lange blazer på et loppemarked i sommers, og har set en del lange blazer veste på modeshows til næste sæson, og jeg vil jo gerne være lidt “fashion-forward” ;-)… så jeg har lavet min egen version. Her vil jeg vise dig, hvor let du kan gøre det samme.

There is nothing better than giving your your look a personal touch … and it can be done very easy and cheap,  if you choose to update an old blazer. I found this long blazer at a flea market this summer, and had seen some long blazer waistcoats at fashion shows for next season, so to be a bit ” fashion-forward” 😉 I’ve created my own version. Here I’ll show you how easy peacy it is… 

Get the look...re-design your vintage blazer to a new long waistcoat.

Get the look…re-design your vintage blazer to a new long waistcoat. Foto: Copenhagenfashionweek.

Dette skal du bruge:

-en lang 90,er blazer

-tråd i matchende farve

-nål og saks

You need this:

-a 90´s long blazer

-threat in matching colour

-needle and scissors

My vintage blazer found on a flea market this summer.

My vintage blazer found on a flea market this summer.

Sådan gør du:

-pil ærmerne forsigtigt af med en skarp saks eller opsprætter kniv

-klip lidt af bredden på skulderpuderne

-luk foer og yderstof sammen, ved at stikke det sammen i hånden.

Pres din blazer og så er den klar til et nyt liv !

How to do it:

-take the sleeves gently off, with a pair of sharp scissors or seam ripper knife

-cut off some of the width of the shoulder pads

-Sew the lining and outer fabric together, by sewing it together by hand.

Iron your blazer and it is ready for a new life!

take the sleeves off carefully, so you do not ruin the fabric.

take the sleeves off carefully, so you do not ruin the fabric.

The final look, a mens shirt designed by me from Premium, a pair of White Nature shoes, and a 2-hand over-dimensioned butterfly.

The final look, a mens shirt designed by me from Premium, a pair of White Nature shoes, and a 2-hand over-dimensioned butterfly.

Jeg endte i dette….et par hvide Nature sko i modellen Anna, de er super comfy, og svære at komme ud af igen, når først man har fået fødderne ned i dem…check deres forskellige modeller ud, som er lavet med stor tanke på miljøet…thumbs up for det…
En skjorte jeg engang fik lov selv at designe til et arrangement, hvor Premium linie fra Jack & Jones præsenterede pressen for deres business løsning, hvor de tager ud og modtager bestillinger på skræddersyede skjorter…du vælger simpelthen selv hvilket materiale, hvilken krave, hvor du vil have lomme (eller lommer) og fit vælger du også…det gav et hav af muligheder for at sammensætte en skjorte med et personligt twist…Jeg valgte en Tokyo krave og slimfit…og så en lidt kæk placering af lommen, men det er lidt svært at se her…men jeg er ret glad for den fordi den maskuline skjorte får et feminint look med den runde krave. Jeg er ikke helt sikker på om de stadig yder denne service.
Og så min all-time favorite maxi butterfly fundet 2-hand…
Og ja, så den lange vest ud over og jeg er ready to go !
Glemte lige de løse bukser fra Monki
I ended up in this …. a pair of white Nature shoes in the model Anna, they are super comfy, and I hardly can get out of them again, once you’ve got your feet in there… check their different models, all made with recycled materials… thumbs up for that …

And a shirt I had the pleasure to design at a event where the Premium tailored shirts from Jack & Jones was presented to the press. This is a solution where they receive orders for custom-made shirts … you simply choose material, the collar, where you want your pocket (or pockets) and which fit you prefere… It gives you a lot of opportunities to put together a shirt with a personal twist … I chose a Tokyo collar and slim fit … and then a little cocky location of my pocket, but it’s a bit hard to see here … but I’m pretty happy with it because the masculine shirt gets a feminine look with the round collar. I am not really sure if they still have this service.
And my all-time favorite maxi butterfly found 2-hand …
And off-course the long waistcoat to finish the look!
Just forgot the loose pants from Monki

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chantelle lingeriet er på vej til....