Re-design din vintage blazer.

Knæk cancer.

Jeg sad som mange andre danskere og så knæk cancer i fjernsynet, og blev dybt rørt over alle de personlige og tragiske historier…

I min familie har vi også haft kræft inde på livet, da jeg som ret ung oplevede at min mor blev ramt af brystkræft. Hun er heldigvis en sej dame, og kom igennem behandlingen, og ud uden kræft….men et bryst fattigere. Efterfølgende har min mor lagt rigtig mange timer, dage og uger i frivilligt arbejde for kræftens bekæmpelse, og gør det stadig nu hvor det er over 30 år siden. Jeg er sikker på, at hun har hjulpet rigtig mange, ved at være der til en snak, når de har haft behov for at få at vide, at der er et liv efter sygdommen. Og der er hun den helt rette, for jeg kender ikke nogen, der som hende forstår at nyde livet, og få oplevet al det hun har drømt om.

I sat like many other Danes and saw the “knæk cancer” show on television and was deeply touched by all the personal and tragic stories …In my family we have had cancer in our life, when I was quite young and my mother was suffering from breast cancer. She is fortunately a tough lady, and went through the treatments and got out without cancer …. but a breast poorer. Subsequently, my mother put a lot of hours, days and weeks of volunteering for the fight against cancer, and still do now that it’s over 30 years ago. I am sure that she has helped a lot by being there for a chat when they have needed to know that there is a life after the disease. And there she is the right person, because I do not know anyone, who like her, knows how to enjoy life .

My sweet and strong mum.

My sweet and strong mum.

Jeg har haft Chantelle på bloggen for nylig, hvor en læser var heldig at vinde et sæt derfra. Og jeg blev i den forbindelse præsenteret for deres kollektion, hvor der faktisk er en linje med funktions bh’er; sports bh’er, amme bh’er og så har de bh’er til kvinder der bruger proteser. Hvilket alle de kvinder der har fået fjernet et bryst i forbindelse med kræft behandling gør. Jeg blev SÅ positivt overrasket over at der faktisk er virksomheder, der prioritere at gøre noget for de kvinder, der har fået fjernet en del af deres kvindelighed, ved at lave smukt og funktionelt lingeri, så de kan komme til at føle sig feminine igen. Jeg vil tro, at det lige præcis er noget af det, man har behov for, efter at være blevet frarøvet en af de kropsdele, der gør én til kvinde.

I have had Chantelle on the blog recently, when a reader was lucky enough to win a set from there. And I was in that context presented their collection, which actually has a line of functional bras; sports bras, nursing bras and they have bras for women who use prostheses. What all the women who have had a breast removed in cancer treatment does. I was SO pleasantly surprised that there are actually companies that give priority to do something for the women who have been stripped of some of their femininity by making beautiful and functional lingerie so that they can come to feel feminine again. I would think, that this is exactly what you need after being robbed of one of the body parts that makes you a woman.

Denne blogpost til min skønne og livsbekræftende mor og til de firmaer der vælger at gøre de kræftramtes liv lidt lysere. Tak !
This blog post is to my beautiful and life-affirming mother and to the companies that chooses to make the cancer sufferers life a little brighter. Thank you!

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Re-design din vintage blazer.