Knæk cancer.

Halloween med snacks.

Så er det lige op over at græskar hovedet skal skæres, så det er klar til Halloween. Du kan se på mit tidligere indlæg hvordan du gør det. Men for at undgå madspild, kommer her en opskrift på en lækker snack af kernerne.

It is about time to get your pumpkin ready for Halloween. You can look at my previous post how to do it. However, to avoid food waste, here’s a recipe for a delicious snack of seeds.

roasted pumpkin seeds with spicesroasted pumpkin seeds with spices

roasted pumpkin seeds with spices

Du skal bruge:

rengjorte kerner fra græskaret

vand

salt

krydderier

You will need:

cleaned seeds from the pumpkin

water

salt

spices

Sådan gør du:

Skyl kernerne grundigt og lad vandet løbe fra.

Put kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. Kom lidt salt i, og lad det koge i ca. 20 minutter.

Spred kernerne ud i en bradepande beklædt med bagepapir og drys dine krydderier over vi brugte paprika. Sæt kernerne ind i en 300 grader C varm ovn og bag dem til de er lysebrune.

How to do it:
Rinse the seeds and let the water run off.
Put the seeds in a pot and pour water over to cover. Put some salt and let it cook for about 20 minutes.
Spread the seeds in a baking pan lined with baking parchment and sprinkle with your spices, we used paprika. Put the seeds into a 300 ° C oven and bake them until they are slightly brown.

Halloween Pumpkin

Halloween Pumpkin

Have a scary and tasteful H A L L O W E E N …

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk cancer.