Halloween med snacks.

Så er det lige op over at græskar hovedet skal skæres, så det er klar til Halloween. Du kan se på mit tidligere indlæg hvordan du gør det. Men for at undgå madspild, kommer her en opskrift på en lækker snack af kernerne.
It is about time to get your pumpkin ready for Halloween. You can look at my previous post how to do it. However, to avoid food waste, here’s a recipe for a delicious snack of seeds.

roasted pumpkin seeds with spices
Du skal bruge:
rengjorte kerner fra græskaret
vand
salt
krydderier
You will need:
cleaned seeds from the pumpkin
water
salt
spices
Sådan gør du:
Put kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. Kom lidt salt i, og lad det koge i ca. 20 minutter.
Spred kernerne ud i en bradepande beklædt med bagepapir og drys dine krydderier over vi brugte paprika. Sæt kernerne ind i en 300 grader C varm ovn og bag dem til de er lysebrune.
How to do it:
Rinse the seeds and let the water run off.
Put the seeds in a pot and pour water over to cover. Put some salt and let it cook for about 20 minutes.
Spread the seeds in a baking pan lined with baking parchment and sprinkle with your spices, we used paprika. Put the seeds into a 300 ° C oven and bake them until they are slightly brown.
No comments yet