Sneak peak i min JULEBOG.

Bog reception og krea workshops

Sidste uge fløj afsted og det samme gjorde jeg mellem arrangementer. Onsdag holdt jeg en bog lancering hos Dahl PR, der var søde at låne os deres helt fantastiske lokaler. Jeg havde bagt peberkage figurer og lavet gløgg fra bunden, så der ikke var et jule-øje tørt ;-).

Last week flew and so did I between events. Wednesday I held a book launch at Dahl PR, in their fantastic showroom. I had baked gingerbread figurines and made mulled wine from scratch, so there was almost jingle bells ringing.

Preparing for the book launch last week.

Preparing for the book launch last week.

Almost ready...for the guests and press.

Almost ready…for the guests and press.

Bogen er heldigvis blevet flittigt vist på de sociale medier og bloggere har været søde at give den et par søde ord med på vejen. F.eks. var Mai Manniche forbi, og skrev “Lene Nissens bog ?Den store gør det selv bog om JUL? er et totalt musthave for enhver der elsker julen og at være kreativ.” se hele Mai’s indlæg her.

På “Anna’s Plads” skrev Ina (Der til dagligt arbejder som bibliotekar) om bogen “Ud over de sjove og enkle ting, er der varianter over klassisk pynt og traditioner, indpakning, guf, dekorationer, udendørs pynt, julekort, og hvad der nu ellers hører julen til. Det er en fyldig bog, hvor der er til mange projekter til dig selv, dine børn, familien eller nogle andre juleelskere som mig.” se hele blog indlægget her.

Og så har flere af magasinerne lavet noget på deres web-site, se f.eks. her hvor Mad og Bolig viser hvordan du laver prismen fra min bog. Og Isabella’s viser hvordan man laver en lille pompon engel her.

Og jeg håber der bliver ved at komme meget mere om bogen jo tættere vi kommer på jul. Og I er jo mere end velkomne til at købe bogen, så I får alle de 209 sider med idéer den kan købes her. Eller din lokale Arnold Busck, Bog og Idé eller Magasin har den også.

I have been lucky that some very different blogs have found it worth writting about my new DIY book, and some of the monthly magazines have shown 1 of the ideas on their web site, so that in total gives the book a lot of good PR, which I am very pleased about.

Stills from the book reception.

Stills from the book reception.

I Magasin du Nord har jeg været både d. 1 nov. hvor jeg stod og bagte julekager på 3.salen, hvor de har et demo køkken. Det var rigtig sjovt og helt tydeligt, at kunderne var vilde med duften og den skønne julestemning, der bredte sig på etagen.

Me doing some Christmas baking from the DIY book. It is in the department store Magasin du Nord in Copenhagen.

Me doing some Christmas baking from the DIY book. It is in the department store Magasin du Nord in Copenhagen.

 

Christmas gingerbread figurines baking from the DIY book. It is in the department store Magasin du Nord in Copenhagen.

Christmas gingerbread figurines baking from the DIY book. It is in the department store Magasin du Nord in Copenhagen.

Dagen efter bog receptionen skulle jeg igen i Magasin, men denne gang for at folde prismer i deres julestue, som er i Kong Hans salen. Også her blev der kreeret fine prismer, og jeg skal derind igen d.3/12 kl. 15 -18, så nåede du det ikke sidst, kan du sætte stort kryds i kalenderen til næste gang, så viser jeg dig hvor let det egentlig er.

The day after the book reception I was in Magasin again, but this time to fold prisms in their Christmas bazaar, which is in King Hans hall. Also here were created fine prisms, and I will be back there december the 3. at 15 -18 o’clock, so didn’t you make it last time, you can add a huge christmas heart in your calendar for this date, and I’ll show you how easy it really is.

I will show you how to make these prisme in Magasin du Nord the 3/12-15 kl. 15-18

I will show you how to make these prisme in Magasin du Nord the 3/12-15 kl. 15-18.

Og så var jeg forbi BogForum, hvor jeg både fredag og lørdag viste nogle af de krea interesserede læsere, hvordan du folder dette års hotteste jule ornament.

And then I was by BogForum where I on Friday and Saturday showed some of the creative readers, how you fold this year’s hottest Christmas ornament.

Me folding paper again both Friday and saturday at the bogForum in Copenhagen. It was great fun and lot's of creative people coming by.

Me folding paper again both Friday and Saturday at the BogForum in Copenhagen. It was great fun and lot’s of creative people coming by.

Håber at se jer i Magasin d. 3 dec. og hvis I skulle være i nærheden af Odense d. 4 dec. så sidder jeg i den skønne vinhandel H.I. Hansen fra kl. 14-17 der vil jeg også folde pynt og signere bøger…så kom endelig forbi, det vil gøre mig rigtig glad. 😉

Hope to see you in Magasin Dec. 3. and if you are closer to Odense I will be there the 4 of Dec. I will be in the beautiful wine shop H.I. Hansen at 14 o’clock untill 17. Here I will also fold ornaments and sign books please drop by, it would make me really happy. 😉

 

2 comments

 • Stacy Fistel

  Looking forward to your recipe for gingerbread cookies. We met at the Magasin du Nord in Copenhagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hi Stacy
   I will put the recipe on the blog later this month…so stay tuned ! 😉 Hope you enjoy the Christmas month.
   Kind regards Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak i min JULEBOG.