Lys i din indretning.

Goodies til (jule)manden.

Jeg er vokset op i en familie, hvor der kom vin på bordet, med hjemmedesignet etikette “Château Klintebjerg”, det var i 70,erne. Den kom på bordet hver weekend, medmindre der kom gæster….mener ikke de blev udsat for den…Faktisk var det ved en fejl, at min far et år til jul fik min farfars gave, nemlig et “Larsen’s vin brygger sæt”. Det var sådan et kit, man købte i Materialisten, og så kunne man i kælderen brygge sin egen vin. Men ingen sagde noget til min far eller farfar, så intetanende gik min far i gang med at brygge sin egen vin. Det gjorde man i 70’erne, det var også dengang man havde en bar i kælderen, med diskolys og hele pivtøjet…jo…jo, det var tider. Vi havde store vinballoner stående og boble hist og pist…jeg drak jo ikke selv vin dengang, og det tror jeg måske er godt nok…Men sådan kom vinen vist ind i mit liv….Siden har mine forældre opbygget en stor viden om vin, og holder sig fra at brygge selv, men tager flere gange om året på ture til Frankrig og Italien, for at besøge vinslotte, og erhverve sig (en frygtelig masse kasser vin) mere viden om druernes fortræffelighed. Jeg har selv for et par år siden været med, og ELSKER den passion og viden de folk, der arbejder med vine lægger for dagen. Jeg vil ikke sige, at jeg ved meget om vine, men et godt glas vin, kan jeg altid godt lide…og det får I her.

I grew up in a family where there was served wine, with home-made label “Château Klintebjerg”, it was in the 70ies. It was served every weekend unless we had guests …. I do not believe they were exposed to this wine … Actually, it was by mistake that my father a year at Christmas got my grandfather’s gift, a “Larsen’s wine brewing kit”. It was such a kit you bought at the drugstore, and with that you could make your own wine in the basement. But no one said anything to my father or grandfather, so unsuspecting my father started to brew his own wine. It was fun, we had those big wine ballons here and there saying bubbling sounds … I did not drink wine back then, and I think that’s my luck … But I think that is how I got familair with wine …. Since then my parents have built up a vast knowledge of wine, and stays away from brewing itself, but goes on several trips each year to France and Italy, to visit wineries, and acquire (an awful lot of boxes of wine) more knowledge about the grapes excellence. I went with them a few years ago, and LOVE the passion and knowledge of the people working with wines. I would not say I know much about wine, but I always like a good glass of wine… and that is what you get here.

Masculine giveaway. Wine for your Christmas dinner and Danish designed electronic parking disc.

Masculine giveaway. Wine for your Christmas dinner and Danish designed electronic parking disc.

Så her kommer en lækker giveaway til manden eller dig, der godt kan lide et godt glas vin, og foretrækker smukt og tidløst design i bilens forrude.

Vinen er fra Australske Hardy’s Wine. Du kan blive den heldige vinder af 4 flasker rødvin og 2 flasker hvidvin. Rødvinen vil passe perfekt til julemiddagen, hvis du kører den traditionelle menu med flæskesteg og and. Druen er Shiraz, den har en duft af bær, med blåbær som den mest dominerende. Smagen er fyldig og vinen har en dybrød farve. Du får fra flasker fra 2014, som var et rigtig godt år for vin, da sommeren var meget solrig og gav optimale forhold for druerne. En virkelig god vin til din julemiddag. Og hvidvinen vil måske passe til din forret…et kold glas hvid kan man jo altid finde anledning til…Psst…hvis du ikke vinder og gerne vil smage denne vin, så forhandles den i Coop.

The wine is from the Australian Hardy‘s Wine. You can be the lucky winner of four bottles of red wine and two bottles of white wine. The red wine will fit perfectly for your Christmas dinner, if you run the traditional menu with roast pork and duck. The grape is shiraz, and It has an aroma of berries, blueberry as the most dominant. The taste is rich and the wine has a deep red color. You get the bottles from 2014, which was a very good year for wine, as the summer was very sunny and provided optimal conditions for the grapes. A really good wine for your Christmas dinner. And the white wine may suit your starter … or whenever you find a cold glass of white wine suitable.

Udover vinen er der også en rigtig herre gadget på spil…lækkert design kombineret med nyeste teknologi, what’s not to like !

In addition to the wine, there is also a real gentleman gadget at stake great design combined with latest technology, what’s not to like!

JACOB JENSEN Parking Disc II. Design gadget for your car, every car owners dream.

JACOB JENSEN Parking Disc II. Design gadget for your car, every car owners dream.

Jacob Jensen Design lancerer en ny parkeringsskive. Den er, som det alt andet fra Jacob Jensen Design, enkel og stilren i designet. Den er batteridreven, og monteres i forruden med nogle klædepuder, og så klare den resten. Så når du parkere bilen er der en bevægelsessensor, der registrere at bilen holder stille, og uret vil automatisk vise op til det nærmeste kvarter. Så glemmer man aldrig at sætte parkeringsskiven…Den ryger med til den heldige vinder af den sidste giveaway inden jul. Parkeringsskiven har en værdi af 799 d.kr.

Jacob Jensen Design launches a new parking disc. It is, as everything else from Jacob Jensen Design, simple and sleek in the design. It is operated by battery and is mounted in the windshield with some cloth pads. When you park your car, there is a motion sensor that detect when the vehicle is stopped and the clock will automatically display up to the nearest quarter. So you never forget to set the parking disc … This also goes to the lucky winner of the last giveaway before Christmas. The giveaway is only for Danish residents.

Alt du skal gøre er flg.:

1.Følge Peekaboo design på Facebook, bloglovin’ eller abonner på bloggen via email (du finder det i højre kolonne, indsæt blot din mail adresse, så kører det automatisk).

2.Skrive i kommentarfeltet herunder hvem du vil dele vinen med, og hvilken drømmebil du ville sætte den smukke parkeringsskive i.
3. Del giveaway billedet på instagram eller Facebook.

Og husk du er også altid velkommen til at følge min færden på instagram.

Jeg trækker en vinder i næste uge allerede den 17/12-2015 så den heldige kan nå at få pakken inden jul…

There will be some ekstra wine goodies for you. A wine cooler and a vacuum winestopper also from Hardy's wine.

There will be some ekstra wine goodies for you. A wine cooler and a vacuum winestopper also from Hardy’s wine.

 

23 comments

 • Ulrika Landstrøm

  Vinen ville deles med min mor og bror i julen, og parkeringsskiven ville pryde min brors bil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Jeg vil dele det med min mand og vores drømmebil er en Toyota verso med plads til alle ungerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Hallgreen

  Jeg ville dele vinen med min familie juleaften og sætte p-skiven i vores peugeot(som i mine drømme er en Porsche Cayenne )..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Vinen skulle deles med min veninde Elme 🙂 Hende cruiser jeg nogen gange med i hendes lille Morris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Haha vi må næsten være nogenlunde samme alder for det lyder da ligesom mine forældre hvilket jo så også vil være dem jeg vil nyde vinen sammen med 🙂

  Og p-skiven ville jeg da helt sikkert gerne have siddende i en Audi TT, men så kommer jeg nok til skulle stjæle en for at det kommer til at ske, så realistisk kommer den nok bare til at sidde i familiens Toyota 😉

  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Vinen vil jeg dele med min dejlige mand, og P-skiven skal bo i vores Toyota Carina, vores drømmebil til pengene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Hej Lene

  Jeg er en ny følger. Jeg glæder mig til, at følge dig herinde og på facebook.
  Jeg vil gerne del vinen med min hustru og bruge P skiven til vores bil. 🙂

  Rigtig glædelig jul.
  Mvh, Reza

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Vinen skal vi have juleaften og drømmebilen…hmnnnn…..er en James Bond bil. Alle de gadgets 🙂 Skiven skal sidde i mine forældres bil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Min far 🙂 Og en lille fiat500

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Jeg ville dele vinen med min bedsteveninde, og p-skiven skal op i en Range Rover… Eller en Opel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Jeg ville give gaven – både vinen og skiven – videre til min mor og stedfar, som begge sætter stor pris på en god flaske vin. Specielt min stedfar er desuden begejstret for gadgets. Så det ville simpelthen være den perfekte gave til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Vinen vil jeg nyde i julen med familien. Bilen jeg savler mest over er en porche 911, men skiven havner nok i vores Opel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Måske deler jeg vinen med min kæreste, ellers drikker jeg den selv.. Haha, der er nu ikke noget som et glas rød.
  Min kæreste har lige fået en ny lækker Peugeot, så han skal da også forkæles lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Lund Christiansen

  Vinen skal deles med min mand og familie til juleaften! P- skiven skal i vores Skoda, så vi slipper for dumme p- bøder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Talbo

  Jeg ville dele vinen med min dejlige kæreste og nok også hans far som er kæmpe vinentusiast.
  P-skiven ville jeg give til min mormor så hun kan sætte den i hendes nye bil. Ja, min seje mormor på snart 80 har købt en ny bil (godt nok ved jeg ikke hvad det er for en) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg ville dele vinen med en veninde – og gemme p-skiven til jeg igen får købt mig en bil ;-).

  Jeg følger dig og har gjort det længe, og derfor vil jeg altså lige fortælle dig, at du ikke må gøre konkurrencen afhængig af, at vi deler med nogen.

  Gode julehilsner

  Åse L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker, lækker præmie!
  Jeg vil dele den gode vin med mine forældre, når vi skal nyde julemiddagen sammen. Parkeringsskiven måtte meget gerne være placeret i forruden på en Audi A6. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg vil dele med min kæreste og P-skiven skal sidde i min bil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Jeg ville drikke vinen med min gode veninde Sidsel, da vi altid drikker vin når vi skal hygge også lidt ekstra 🙂 Jeg ville sætte p-skiven i min mormors Toyota da hun al for tit glemmer at sætte den! Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg indrømmer blank at den vil blive delt med mig selv – jeg elsker at sidde og nyde et glad vin en alene aften, med benene oppe på bordet.
  Men det er mors bil som skal have den fine parkeringsskive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Jeg ville dele vinen med min søde kæreste, og sætte p-skiven i min elskede lilla UP.
  <3
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med min drømmemand, som jeg er gift med. En drømmebil for mig er cabriolet folkevognsboblen og for min mand en rød Ferrarri, måske vi er mødtes på midten med Peugeot stationcar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Min skønne far er en passioneret vindrikker, og jeg ville også sætte skiven i mine forældres fine peugeot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lys i din indretning.