Fitness prinsesse...bliver jeg nok ikke i 2016.

Second hand sports gear.

Opdager lige et helt genialt loppemarked på søndag i København med sportsudstyr, man ikke lige får brugt…det er da genialt… Januar måned-vi vil alle gerne, og for nogen er ambitionerne for store og ender med at droppe det igen, så skal det da helt klart videre til én anden.

I have just seen this add for a fleamarket this sunday in Copenhagen with only sporting gear. That’s a really good idea. In January- we all want to change our lifestyle and for some the ambitions gets too high, and then the equiptment has to be sold to someone else who feels like giving it a shoot.

sports loppemarked i Absalon Kirke på Vesterbro d. 10 jan. 2016

sports loppemarked i Absalon Kirke på Vesterbro d. 10 jan. 2016

Det er i Absalons kirke på Vesterbro, som er blevet overtaget af bagmanden bag Tiger butikkerne Lennart Lajboschitz. Der sker rigtig mange sjove ting dernede…ville sådan ønske at jeg boede lidt tættere på. Men kig forbi deres kalender hvis du en dag kommer på de kanter, eller mød op kl. 18 til fællesspisning, det har de hver dag.

It is in Absalons church in Vesterbro, the Church has been bought by the man behind the Tiger shops, Lennart Lajboschitz. There is a lot of fun Things going on down there…I wish I lived closer by. But check out their calendar, if you are going by that area, or go there at 6 o’clock where the dinner is being served each day.

Det er app’en Tradono der står bag det sporty loppemarked, følg dem eventuelt her.Der vil være en masse lækre loppestande, der sælger deres dårlige samvittighed videre, så andre kan give det et skud. Og så kommer der til at være forskellige sporty undervisning dernede…

It is the app tradono that’s behind the fleamarket, you can find them on facebook. and read more about them and this event.

Eller du kan måske finde en gammel tennis ketcher, og lave et funky DIY projekt, som det jeg har lavet på den hvide ketcher på billedet. Du syr/ væver et nummer eller anden simpel motiv ind i strengene. Den vil passe perfekt i det sporty hjem.

Or you can use the old tennis racket for a funky DIY for your walls, like I have done with the white one on the Photo. You simply sew with cord a number or something else in the strings. Perfect for the sporty home.

DIY vintage tennis racket for your home decor. Made by Peekaboo design.

DIY vintage tennis racket for your home decor. Made by Peekaboo design.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness prinsesse...bliver jeg nok ikke i 2016.