Juice, er det nye grønt.

Orange fashion, food og funky fleamarket finds.

I denne uge har orange været dominerende, måske fordi vi kommer til at se en masse af det, den kommende sæson. Jeg blev præsenteret for BCBG Maxazria’s SS16 kollektion, på Illums nyåbnede rooftop bar. Vi er så heldige at der i København d. 18/1 åbner en flagship store på Købmagergade. BCBG er ikke bange for farver og rigtig gode til kjoler, her et eksempel på deres bud på en orange festkjole.

This week Orange has been dominating, maybe because we will see a lot of orange this coming season. I was represented to BCBG Maxazria collection at the newly opened rooftop bar at Illums. We are so lucky that BCBG will open a flagship store at Købmagergade the 18/1-2016 in Copenhagen. BCBG is not affraid of colours and are really doing the perfect party dresses, here you see an example of their orange dress.

Orange party dress from BCBG Maxazria SS16 collection. They will open a shop in Copenhagen later this month.

Orange party dress from BCBG Maxazria SS16 collection. They will open a shop in Copenhagen later this month.

Følg linket og se lidt mere af deres kollektion.

Here you can see a bit more of there collection.

http://www.bonchicblog.com/experience/video/editorial/swept-away/

Og så kom der også orange safter ud af juicepressen denne uge. Flydende råkost, jeg kørte 4 æbler, et kilo gulerødder, en klump ingefær på størrelse med en tommelfinger, 2 lime og 2 kiwi’er. Uha, den blev så god at også mine piger ville drikke den.

And offcourse I also tried an orange juice this week. Made of anything but oranges. I made it of 4 apples, 1 kilo of carrots, en lump of ginger, 2 lime fruits and 2 kiwies. This is really good and even my daughters likes it.

Carrot and apple juice. And check out the beautiful bowl in vintage look from Danish Lucie Kaas.

Carrot and apple juice. And check out the beautiful bowl in vintage look from Danish Lucie Kaas.

Og ugen sluttede af med nytårskur hos Nomess, det var virkelig hyggeligt, og der fik jeg en pose med orange logo…der kunne matche lidt orange lopper der kom med mig hjem i går. Nemlig 70’er træ bøjler med messing kroge og en melamin bakke med toner af orange kant.

This week ended with New Year’s reception at Nomess, it was really a lovely morning and I got this bag with their logo in orange to match my theme for this post. Yesterday I found some orange 70’ies goodies at a fleamarket. Orange wooden hangers with brass hooks and a tray with hues of orange stripes.

Nomess bag and Fleamarkets finds in orange.

Nomess bag and Fleamarkets finds in orange.

Næste uge bliver temmelig travl…Først skal jeg et par dage til Frankfurt, hvor jeg skal besøge messen Heimtextil, og når jeg kommer hjem tager jeg på Northmodern i København. Så masser af interiør inspiration i næste uge…hvis du vil være helt opdateret, så husk du kan følge mig på instagram, hvor billederne kommer lidt oftere. @peekaboodesign_lenenissen

Next week will be busy busy busy…I’m going to Frankfurt for the Heimtextil fair and thursday I will visit Northmodern, so lots of interior inspiration next week….if you want to follow me instagram my profile is @peekaboodesign_lenenissen and I keep you updated on the latest news I see.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice, er det nye grønt.