Japanese design rocks !

New Talents on the interior scene from Ambiente

Det er svært at begrænse sig, når det kommer til skønne og sjove designs fra “de unge talenter” på Ambiente i Frankfurt. Jeg har simpelthen lyst til at vise jer ALT, der var så mange innovative, humoristiske og virkelig smukke designs. Her kommer nogle af dem.

It is hard to limit yourself when it comes to beautiful and fun designs from the young talents” at Ambiente in Frankfurt. I simply want to show you EVERYTHING, there were so many innovative, humorous and truly beautiful designs. Here are some of them.2016-02-13 12.40Skønt bestik fra én ung designer, der har lavet det som et projekt hvor bestikket skulle fungere som samtaleemne. Alle dele har forskellige funktioner som kam, malerpensel, forstørrelsesglas og timeglas. Jeg er vild med det, og fik man det til bords ville man sikkert også holde den slanke linje.;-)

Funny cutlery from a young designer who made it as a project where the cutlery served as a topic of conversation. All parts have different functions such as comb, paintbrush, magnifying glass and hourglass. I love it and if you got it at the table you would probably keep the slim line.😉

Monica Santos poetic Serendipity Tableware.

Monica Santos poetic Serendipity Tableware.

Monica Santos Homeware er et portugisisk design mærke, der værdsætter tid og lykke i skøn forening.
Drevet af historie og dens udtryk i kunst og kultur, ser vi de menneskelige relationer med objekter, deres betydning og hvad der gør dem unikke.
På Ambiente 2016 præsenterede de serien Serendipity.
De fine smykker til tallerknerne er inspireret af naturens rige historier, og har til formål at påvirke alle på en positiv måde.
Monica Santos Homeware is a Portuguese design brand that values time and happiness in shared experiences.
Driven by History and its expression in Art and Culture, we look into the human relationship with objects, their significance and what makes them unique. 
At Ambiente 2016, we have presented the Serendipity Tableware. 
Unveiling Nature rich stories, Serendipity aims to influence all in a positive way.
Moiminjia is a Chinese porcelain brand.

Moiminjia is a Chinese porcelain brand.

Moi Minjia er et kinesisk brand, der laver de fineste små vaser, lamper og kopper og kander. Disse er i farvet porcelæn og helt matte udenpå. De er i smukke sarte pastel farver og kun glaseret indeni. Designeren bag hedder Minjia Wang.

Moi Minjia is a Chinese brand that makes beautiful small vases, lamps and cups and teapots. These are in coloured porcelain and matt on the outside. They are all in beautiful delicate pastel colours and only glazed inside. The designer behind is Minjia Wang.

Magdalena Majnusz from Poland have made these wooden kitchen tools inspired by the Italian pasta making.

Magdalena Majnusz from Poland have made these wooden kitchen tools.

Magdalena Majnusz fra Polen har ladet sig inspirere af det traditionelle polske køkken og måltider, det at forberede maden sammen og fejre højtider med at lave mad sammen i køkkenet. Redskaberne kan også bruges til at lave pasta, tortellini og ravioli.

Magdalena Majnusz from Poland have been inspired by polish traditional cousine and feasts, preparing food together, and celebrating festive occasions by doing variety of foods together with others. But the set can also be use for making pasta, tortellini and ravioli.  

Coffee pot from Choidaekyu Ceramic studio.

Coffee pot from Choidaekyu Ceramic studio.

Koreanske keramiker Choi, Dae-Kyu designer service med teknikker brugt tilbage i 1200 tallet. Han arbejder med naturlige farver og kombinere keramikken med hårdt træ. De enkle former og den rustikke overflade giver nogle interessante kontraster.

Korean ceramist Choi DaeKyu designs tableware with techniques used back in the 12th century. He works with natural colours and combine ceramics with hard wood. The simple shapes and the rustic surfaces provides some interesting contrasts.

Some are suitable for use while others do not

Jewelry designer Gabi Veit have made these spoons inspired by nature. Some are suitable for use while others are not.

Italienske Gabi Veit fortalte os, at bestikket ville blive testet senere ved en middag i en gourmetrestaurant, og det sjove ved dem er, at nogle af skeerne er egnede til brug, og andre er ikke. Hver af dem er unikke og alle inspireret af naturen.

Italian designer Gabi Veit told us that the cultlery would be tested later at a dinner in a fine gourment restaurant, and the fun part is some of the spoons are suitable for use and others are not. Each of them are unique and all inspired by nature.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanese design rocks !